Хто такий Петро Порошенко?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Та заради Бога. Давай. От зачепив святого Пороха! Та ви шо! Вбити мене треба!
Не нервуй. Я попросив тебе докази звинувачень, а тебе понесло. Мене цікавило лише одне запитання, на яке відповіді так і не було надано, а ти й надалі виправдовуєшся.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Я виказав свою точку зору, яка може не співпадати з іншими.
Це було не висказування точки зору, а пряме звинувачення, що П крав і продовжує красти гроші, звісно ж без ніяких пруфів
Це те ж саме, що я скажу, що всі судді продажні і живуть хабарями, що всі власники аптек і фармацевти з під поли продають заборонені речовини. А як доказ скажу, що про це ж весь інтернет пише.
Насправді, висловлювання власної точки зору, не будується так, ніби це беззаперечний факт. І вона має висловлюватися без прямих звинувачень когось у чомусь, що не доведене

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я попросив тебе докази звинувачень, а тебе понесло. Мене цікавило лише одне запитання, на яке відповіді так і не було надано, а ти й надалі виправдовуєшся.
В паралельній темі я також задавав просте питання

ЩО треба було робити пересічним у 2019 році, голосувати за порохла?!? ... Так я повторюсь, ЩО треба було робити у 2019?3
на яке досі не отримав зрозумілої відповіді хоча б з натяком на аргументи

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
на яке досі не отримав зрозумілої відповіді хоча б з натяком на аргументи
От ви любите прості рішення. Твоє питання зовсім не просте і не має однозначної відповіді, на відміну на надання фактів про підтвердження звинувачення.

Щодо твого питання - треба було робити те, що пропонував блазень "думайте". А потім робіть висновки, на що вплине ваш вибір. І як вплине. Простих рішень не існує, і навіть у виборі з двох кандидатів, які тобі "не подобаються" результати будуть різними.
Шоколадний злодій, який наживається на війні втиху домовляється з ворогом, відкараскується від мюнхенського зговору і натиску Меркель. Або простий комік, який красиво посилає нахер "іноземну делегації", незламно торгує стійкістю, а потім різко переможно капітулює.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Обидва мудаки ще ті.
Відкрию тобі таємницю Філософської Каменюки: В політиці всі мудаки, якщо тобі хтось подобається ти просто про нього мало знаєш, але Петро Олексійович то наш мудак, розумієш наш..

Зверху