Не нервуй. Я попросив тебе докази звинувачень, а тебе понесло. Мене цікавило лише одне запитання, на яке відповіді так і не було надано, а ти й надалі виправдовуєшся.Та заради Бога. Давай. От зачепив святого Пороха! Та ви шо! Вбити мене треба!
Не нервуй. Я попросив тебе докази звинувачень, а тебе понесло. Мене цікавило лише одне запитання, на яке відповіді так і не було надано, а ти й надалі виправдовуєшся.Та заради Бога. Давай. От зачепив святого Пороха! Та ви шо! Вбити мене треба!
Це було не висказування точки зору, а пряме звинувачення, що П крав і продовжує красти гроші, звісно ж без ніяких пруфівЯ виказав свою точку зору, яка може не співпадати з іншими.
В паралельній темі я також задавав просте питанняЯ попросив тебе докази звинувачень, а тебе понесло. Мене цікавило лише одне запитання, на яке відповіді так і не було надано, а ти й надалі виправдовуєшся.
на яке досі не отримав зрозумілої відповіді хоча б з натяком на аргументиЩО треба було робити пересічним у 2019 році, голосувати за порохла?!? ... Так я повторюсь, ЩО треба було робити у 2019?3
От ви любите прості рішення. Твоє питання зовсім не просте і не має однозначної відповіді, на відміну на надання фактів про підтвердження звинувачення.на яке досі не отримав зрозумілої відповіді хоча б з натяком на аргументи
Відкрию тобі таємницю Філософської Каменюки: В політиці всі мудаки, якщо тобі хтось подобається ти просто про нього мало знаєш, але Петро Олексійович то наш мудак, розумієш наш..Обидва мудаки ще ті.