Хто такий Сергій Стерненко?

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Але чомусь фпв від цього покидька/.. бачили чи не у всіх підрозділах ЗСУ і жодного поганого відгуку. А від того хламу, який час від часу підкидає наш найкращий ГШ - відгуки чомусь не такі.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Впевнений, що впораються і без цього кадра зі зборами та закупівлями.
Це так не працює нажаль. Це не двадятка на тачку, треба, повторюсь, довіра і купа налагоджених механізмів. Якщо він вийде з цього, потік зборів і процеси не перемкнуться магічно на когось іншого. Ну точніше не повністю і дуже не швидко. Жоден, навіть простіший процес, без великих втрат не ламається. А цей ще й специфічний, завʼязаний на особистості і довірі до неї.
ніяке показове волонтерство
Шо значить показове? Типу так він олігарх і періодично купляє по дрону в рік щоб піаритися на цьому?
Приклад показового - це якийсь український шоубіз (з виключеннями), де якийсь монатік з десятків концертів збирає суму, яку я доначу за пів-року, і виставляє це як волонтерство і підтримку війська.
Ти можеш ставитися до нього як завгодно, але те що він робить має дуже великий вплив і якщо його не буде на позиції, яку він зараз займає, всім буде значно гірше.

Місто
Львів
Якщо він вийде з цього, потік зборів і процеси не перемкнуться магічно на когось іншого.
Давай спробуємо. Донатать не Стерненку, донатать в фонд, який вважають надійним і чесним. І це буде відбуватись незалежно від того, чи буде він їб@лом торгувати, чи ні. Думаю, як піде засранець на службу, буде ще кращий медійний ефект.
Хлопчик скурвився, преться в політику, навчився маніпулювати, хайпити і брехати. Нажаль, він не пройшов тест грошима і хоч маленькою, але владою.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Донатать не Стерненку, донатать в фонд, який вважають надійним і чесним. І це буде відбуватись незалежно від того, чи буде він їб@лом торгувати, чи ні.
Ні, це не так працює. Донатять на його імʼя, бо йому довіряють (не зачіпаю тему, чому саме). Донатять тому, що він популярний і має величезну аудиторію. Донатять тому, що робить з цього цікавий людям контент. Тому що набудував звяʼзки, тому що спроможний.
Причин багато, але вони є, чомусь нема на горизонті ніякого другого Стерненка - є фонди, є політичні сили, є індивідуальні збори, але це все інше, не взаємозамінне.

Це трохи тонша матерія, ніж копати - не можна без втрат замінити один гвинтик механізма на інший без серйозних втрат. Його вклад в це все будувався роками і вже побудований.

Місто
Львів
Це трохи тонша матерія
З чого і почалась розмова - служба для бидла. Правда, в 2022 ще не було жодного русорізу, дронів і т.п., ало то так, пусте.
Сергійкові важко було себе найти на службі, буває, усі бояться каліцтва і смерті. Хейт за його теперішні вчинки, а не минуле.
Кожен з нас має право на власну думку і право її вільно висловлювати. Не збираюсь сперечатись на цю тему.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Місто
Львів
А можна трошки більше конкретики?
Аж руки зачесалися накатати цілу плахту. Але розумію, що кожне слово буде розібране на молекули, накидані ссилки в Ґуглі, і все впреться в один-єдиний аргумент: "де пруфи". Тому, утримуюсь. Радий буду помилятися з приводу Сергія В'ячеславовича, надіюсь з нього виросте достойний державний муж.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
З чого і почалась розмова - служба для бидла.
Я цього не казав і на увазі не мав. Теза була про складність системи. Але твоя про давай всіх, хто не подобається, запнемо в ЗСУ - інфантильна і емоційна. Розумію, нажаль, звідки воно йде, але я людина раціональна, сперечаюсь по суті.
Але зверни увагу, що прибрати його з горизонту хочеш ти і русня.

все впреться в один-єдиний аргумент: "де пруфи"
Тобто все, що ти маєш сказати на цю тему не має ані найменшого пруфу? Дійсно, тоді краще утриматись. Хто з нього виросте, питання майбутнього, думаю, що чим далі він буде лізти в політичну пляшку, тим швидше забудеться все хороше, що він зробив, тому я б не хвилювався.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Riznychenko, все ж таки, хай не плахту, а "носовичок" тезисів можна? Про те, що Стерненко - замаскований Плохіш? Я без підковирок, я серйозно. Якщо є час та натхнення.

Місто
Львів
Тривають оперативно-слідчі заходи. Про перебіг ситуації будемо інформувати окремо
І тепер блохєр піде нарешті в ЗСУ? Чи служба тільки для бидла?
Від Старненка пользи в тисячу разів більше в тилу, ніж в окопі. Я розумію, якщо б це був якийсь син депутата, який тільки й робить, що просирає вкрадені батьками гроші. Але тут хотіти, щоб один з найбільших засновників фонду пішов воювати – таке може хотіти або ворог по той бік фронту, або ухилянт, який занадто багато перечитав Шарія.

Місто
Львів
Але твоя про давай всіх, хто не подобається
Ні, друже. Ти не зрозумів сарказму. Стьоб на тему служби Стерненка, купи фоток в формі. То ТРО, то 93 бригада, то поліція, то готовий мобілізуватися, але повістки не присилають, то інвалід на пенсії. Може вже визначиться? Як на мене це дуже поганий піар і невдалий хайп. І це варте хейту.

Місто
Odesa-Romania
Riznychenko, кто ж его туда пустит, он на гражданке ценнее 🤔

Как он в Киеве в тусовку то затесался.
Люди на серьезных мыслях рассуждают про молодца стерненка
Какой то сюр, ей богу
Как вышло что ему доверяют 🤔
как сказал Riznychenko, для стерненкофилов, любые факты будут не фактами и без пруфов

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: tw-r

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Джерело: Стерненко в Telegram

Пряма мова: "Прооперували. Куля вийшла навиліт. Нічого важливого не зачепила. Намагаюсь раздуплись.

Ще раз дякую СБУ. І вам усім. Обіймаю кожного та кожну. І люблю нашу найкращу націю чудових людей".

Деталі: Активіст також додав, що йому дуже пощастило, що поранення було таким.

Місто
Київ
Телефон
Аж руки зачесалися накатати цілу плахту. Але розумію, що кожне слово буде розібране на молекули, накидані ссилки в Ґуглі, і все впреться в один-єдиний аргумент: "де пруфи". Тому, утримуюсь. Радий буду помилятися з приводу Сергія В'ячеславовича, надіюсь з нього виросте достойний державний муж.
Та пиши, не буду нічому перечити, просто реально цікаво на чому грунтується така нелюбов, але без пруфів дійсно якось дивно виглядає, з того що зрозумів є претензії що він не на фронті і типу піарився на ньому, коли з самого початку пішов чи то в ТРО чи то в ЗСУ а потім швидко повернувся, ну таке, за умови скільки русорізів для фронту предає як на мене він тут цінніший, але жодним чином не навязую свою думку.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не про Стерненка, а про іншого фондиста. Коли Притула приїхав у в/ч N в 22-му, він заявив, що з ними не зробиш доброго піару. Тому він до "конкурентів" - інша в/ч в тому ж місті, яка може витиснути кращий контент.

Місто
Київ
Телефон
Riznychenko, кто ж его туда пустит, он на гражданке ценнее 🤔

Как он в Киеве в тусовку то затесался.
Люди на серьезных мыслях рассуждают про молодца стерненка
Какой то сюр, ей богу
Как вышло что ему доверяют 🤔
как сказал Riznychenko, для стерненкофилов, любые факты будут не фактами и без пруфов
Ну давай тепер ти свої аргументи, про ніж та вбивство ти чомусь потер. Я не знаю чи дійсно нападник пробіг N-метрів та впав, чи він дійсно його догнав та добив, свічку не тримав, але виправдовувати замовний напад такий собі аргумент, якби це була битовуха, щось не поділили образили чи ще щось, тут ок можна було говорити про те що це не самозахист, але коли 2 виродка ідуть тебе калічити чи вбивати, і цей напад не перший, то в мене жодного співчуття до чувака що загинув.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Не про Стерненка, а про іншого фондиста. Коли Притула приїхав у в/ч N в 22-му, він заявив, що з ними не зробиш доброго піару. Тому він до "конкурентів" - інша в/ч в тому ж місті, яка може витиснути кращий контент.
Це звичайно цинічно для нас з вами, але якщо технологія/методологія/механізм всіх цих волонтерських зборів ґрунтується на піарі - не буде піару, не буде зборів - то в чому він не правий? Гадаю що майже в кожній сфері людської діяльності є свій професійний цинізм, який виглядає зневагою, але... Якщо шо, самого Притулу не переварюваю, але в Фонд потроху закидаю, і гнобити його от саме за те що Ви написали - не став би.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Це звичайно цинічно для нас з вами
гнобити його от саме за те що Ви написали - не став би.
Те що я написав - для загального усвідомлення як працюють волонтери, якщо хтось малює собі ілюзії.
Тож гнобити не варто бо він приносить користь.
Але слід розуміти, яка кінцева мета. Допомога заради піару, чи волонтерство заради перемоги.
В житті не буває простих відповідей. Ось це і є цинізм.

Як я вже писав - популізм (волонтерство на камеру) не самий ефективний спосіб використання грошей на сили оборони. Але в часи, коли в державі відсутні кваліфіковані державники, які можуть оцінити ефективність витрати державних коштів, ми маємо популістів, які малюють кількість відеозвітів. Тобто хоч такий сурогат, який дуже полюбляє електорат.
(Привіт відеозвітність про ураження ворога, кінокомпанія Буданов ентертейнмент, відео з дронів волонтерам...)

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Space Cat,
Та пиши, не буду нічому перечити, просто реально цікаво на чому грунтується така нелюбов, але без пруфів дійсно якось дивно виглядає, з того що зрозумів є претензії що він не на фронті і типу піарився на ньому, коли з самого початку пішов чи то в ТРО чи то в ЗСУ а потім швидко повернувся, ну таке, за умови скільки русорізів для фронту предає як на мене він тут цінніший, але жодним чином не навязую свою думку.
Про "Супутник Притули" не чув тільки глухий. Коли один з 25 супутників орендують (потім з'явилась інформація що "купують") на рік за 25 мільйонів при тому, що на решті 24 супутників власник за рік заробив всього 40 мільйонів. Б/в "Спартани" по ціні, втричі більшій, ніж купив Порошенко. При тому, що Порошенко закупив втричі більшу партію
І т.д.

Зверху