Цифрове ефірне ТБ в Україні

Реєстрація
17.09.22
Місто
Kyiv - Stryi

«Інтер Україна» та «Megogo Спорт» – переможці конкурсу на вільні канали в державному мультиплексі MX-7.​

Перший заступник голови Валентин Коваль поцікавився, чому компанія вирішила повернутись до старих технологій, адже у Megogo є можливість мовлення у форматі 4K, але в MX-7 мовлення буде лише в SD-якості. Члени Нацради висловили сподівання, що входження спортивного каналу в державний мультиплекс посилить інтерес аудиторії до нього, адже MX-7 має гарне покриття, але проблема в поінформованості населення.


Вангую що не буде ніякої ЛЧ і близько, а основна мета створення каналу - екслюзивно у себе транслювати ті турніри де при продажі медіаправ вимагається щоб певна частка матчів була показана в прямому ефірі по загальнодоступним каналам і, відповідно, не було потреби ділити такі турніри з іншими каналами (Чемпіонати Світу та Європи) + третьосортні турніри для наповнення ефіру + можливо огляди і повтори матчів.
Ну і звичайно ще екслюзивний показ матчів збірної України, адже зараз вони змушені віддавати показ таких матчів Суспільному щоб не нарватись на хвилю хейту що збірну можна лише по платній підписці глянути.
 

Sek

Реєстрація
21.04.08
Місто
Kiev
Изменения с 09.08.2024
Канал "1+1 Україна" переехал с МХ2 на MX1
Канал "Сонце" прекратил вещание на MX7 и переехал на МХ3 -
ранее там был канал "Сонце+"
 

Sek

Реєстрація
21.04.08
Місто
Kiev
Киевские каналы
На 43 ТВК ( 650 МГц ) заработал канал "Апостроф"
 
Зверху