Це в нас. А в оркостані - х/з. Також, невідомо, чи їм видається все те, що має видаватись. Бо там ж в армії бардак і злодійство.Сучасним статутом дозволена чорна парасоля. А також видається плащ-накидка від дощу.
Це в нас. А в оркостані - х/з. Також, невідомо, чи їм видається все те, що має видаватись. Бо там ж в армії бардак і злодійство.Сучасним статутом дозволена чорна парасоля. А також видається плащ-накидка від дощу.
ну ты ты просто не понял что я имел в виду. Например сетка над люком. Это же первое что в голову приходит после первого же такого видео.От, видно, що в армії не був. Військові не знають, що таке "зонтик". )))ты думаешь танкисты после первых промахов не додумались бы "зонтик" поставить?..
У військовій присязі ссср колись були такі слова: стойко переносить все тяготы и лишения воинской службы. Це значить - ніяких "зонтів". Військовий має жаритись на сонці/мокнути.
Вже пробували "мангали" наварити проти джавелінів. Не прижилось, не допомагає. А, от проблеми створює: залазити/вилази, заносити/виносити що-небудь через люки в башні завжає.ну ты ты просто не понял что я имел в виду. Например сетка над люком. Это же первое что в голову приходит после первого же такого видео.
ИМХО якщо б так закидували гранатами масово, то зробили б парасолі. А так випадки одиничні, а шкоди від прарасолі, як було сказано вище, багато.Это же первое что в голову приходит после первого же такого видео.
Офф. Ми не в ссср, а Зеленський не брєжнєв. Зараз війна, не так, зараз ВІЙНА!!! і нагороджувати треба ВИКЛЮЧНО ГЕРОЇВ-ВІЙСЬКОВИХ!!! Ось такими нагородженнями, як на День Незалежності, влада нівелює цінність нагород як для суспільства, так і для наших героїв. Прирівняти матроса, який ціною свого життя підірвав міст і призупинив наступ ворога і артиста Кошового, який з дружиною зробив патріотичні татуювання? Я розумію, що ви їх захищаєте, бо свій вибір доводиться захищати, але інколи використовуйте і здоровий глузд. Або навчіться у осетровича, той просто і без вихиляння сказав: проїбали.Ось одні з останніх нагородженнь саме військових