LiquidStrm
>/dev/null
Так в Сільпо полюбляють на "гниль" тиснути: ой, вибачте, працівник вчасно цінник не зняв, ми можем продати по зазначеній ціні, але ви ж зрозумійте, ту різницю вирухають з працівника.на касі не хотіли пробивати по акційній ціні
Так в Сільпо полюбляють на "гниль" тиснути: ой, вибачте, працівник вчасно цінник не зняв, ми можем продати по зазначеній ціні, але ви ж зрозумійте, ту різницю вирухають з працівника.на касі не хотіли пробивати по акційній ціні
цікаво те, що зайшов на наступний день в той магазин і ціна на це ж морозиво знову з тією знижкою...Так в Сільпо полюбляють на "гниль" тиснути: ой, вибачте, працівник вчасно цінник не зняв, ми можем продати по зазначеній ціні, але ви ж зрозумійте, ту різницю вирухають з працівника.на касі не хотіли пробивати по акційній ціні
Га?ціна га це ж
Додав захисне скло до планшета за 349 і купив за 977грн використавши 200 Алло грошей та 10 грошей фішка. Якщо зевтра " не сподобається" поуер банк скільки повернуть грошей на картку?Baseus 30000 зі швидкою зарядкою
854 грн при оплаті онлайн, 899 іншими способами, додатково можна використати бонуси з Фішки
дякуюДБЖ для роутера MARSRIVA KP1EC
UPS для роутерів 8000 mAh 18W DC 2x5V/9V/2x12V2.5A
349 грн
chelavek писав позавчора в топіку розетки.ДБЖ для роутера MARSRIVA KP1EC
349 грн

А він доїде? Бо мені 4 акуми їдуть вже більше 4 міс, і два рази подовжували...Може комусь ще треба
А він доїде? Бо мені 4 акуми їдуть вже більше 4 міс, і два рази подовжували...Може комусь ще треба
Вже немає в наявності.ДБЖ для роутера MARSRIVA KP1EC
349 грн
Можно юзать как PoE - инжектор, судя по надписи на одном из портов.А для чого в ДБЖ для роутера RJ45?
Може і для камери? Та є ще пристрої які можуть по rj отримувати живленняА для чого в ДБЖ для роутера RJ45?
Я не став жмотитися та взяв https://hard.rozetka.com.ua/ua/marsriva-kp7-marsriva/p383827776/ за 2499 грн.alibob, краще вже за 999 грн кп6 макс на 20000
https://hard.rozetka.com.ua/ua/marsriva-kp6-max-marsriva/p501081579/ДБЖ для роутера MARSRIVA KP6 Max DC UPS 20000mAh 18W 3xDC+PoE24V1A+USB OUT 2x5V/9V/12V2.5A (KP6 Max_MARSRIVA)
Ці мА*г - це папуги. Потрібно знати, до якої напруги вони приведені.Звідки в опису товару взялося 24000 mAh можна здогадатися