Ціна — топчик!

fnm

Місто
π-сіty
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
BaDa, підтримую. Я взяв собі за 349 грн, коли акція була на Розетці, але без PoE. Перевага у гарантії, яка 24 місяці. У мене він з браком попався і я здав в точку видачі Розетка, мені безкоштовно його відремонтували, бо 14 днів з моменту купівлі пройшли.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Та всім такий спам від Ало надходить.
Причому не бачу нічого топового в цьому шнурку. Якби він був з тригером, то вартував уваги.

Місто
Хмельницький
Та всім такий спам від Ало надходить.
Причому не бачу нічого топового в цьому шнурку. Якби він був з тригером, то вартував уваги.
Там в коментах до шнурка намішано всякого, але попадалися щодо заживлення роутера від павербанку. Так що може і з тригером? Опис ніякий. Струм не вказано.

Місто
kiev
звичайний перетворювач, там реально не більше 0.7-0.8а, цього буде достатньо для більшость роутерів тотожних ТП-лінку 8 серіі, павера достатньо самого простого на 2 ампери, якщо потрібно 2 шнурки то і паверов потрібно 2, пробував на базеусі 25 вт - то 2 12 вольтових перетворювача не запрацювали.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Приймак, краще давати посилання конкретно на товар, а то написано кабель, а там зараз парасолька, а завтра щось інше буде...

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Зверху