Знову актуально, доречі.ось ще бюджетний смарт (Meizu Mblu 21 6/128Gb - 2999 грн)
Знову актуально, доречі.ось ще бюджетний смарт (Meizu Mblu 21 6/128Gb - 2999 грн)
ще оце є https://allo.ua/ua/products/mobile/moto-e15-2-64gb-fresh-lavender-pb6s0006rs.htmlЗнову актуально, доречі.ось ще бюджетний смарт (Meizu Mblu 21 6/128Gb - 2999 грн)
Оперативна пам'ять 2 ГБ.
ну там андрюша гоуОперативна пам'ять2 ГБ.
Тим взагалі дасться користуватися без матів?
Гоу хоум, Е15.
Писав в іншій темі - кава в чисто кавовому магазині на Розетці. Теж очікував на "продукти" або "побутову техніку", але ж "дім і ремонт"! Приватом.В Розетці...
З кешбеком від Привата на Побутову техніку...
у Привата завжди 2 категоріі - "техніка" і "дім та ремонт", в останью попадають продукти і алко. у Сенса - завжди був " маркетплейс" але зараз і "техніка" буває випригує.Писав в іншій темі - кава в чисто кавовому магазині на Розетці. Теж очікував на "продукти" або "побутову техніку", але ж "дім і ремонт"! Приватом.В Розетці...
З кешбеком від Привата на Побутову техніку...
Угу, тільки я купляв цей Лістерин в Розетці влітку за 149 грн за пляшку 1л. Копійчана знижка виходить зараз, як для чорної п"ятниці.В Розетці дали хорошу ціну на Listerine 2x1000ml за 279₴
Ще трохи "вітринних" айфонів з Алло:
Там у відгуках є все, щоб зрозуміти звідкіля такі щедрі знижкина розетке беспроводные наушники со скидкой, всего за 279 грн (цена была 699)
Ага, мені теж сподобалося почитати. Дивлячись на граматику цих відгуків, мені все зрозуміло, як люди в школі навчалися, так і навушники обирають.Там у відгуках є все, щоб зрозуміти звідкіля такі щедрі знижки![]()
вони аудіали, а не візуали.Дивлячись на граматику цих відгуків, мені все зрозуміло, як люди в школі навчалися, так і навушники обирають.