Это само собой. Но если уж выбирать ТП для того, чтобы пользоваться без а/п, брать максимальный и не париться.Тут это повышение и общая ситуация заставляют задуматься в сторону Тримоба
Это само собой. Но если уж выбирать ТП для того, чтобы пользоваться без а/п, брать максимальный и не париться.
Про ЕКхх речь и шла.Це якщо ЕК 094, а якщо єк міський тоді цей фокус не проходить
А, у меня такой. Значит не получитсяєк міський
Лайфхак - не плати абонку (на счету не более 24,99) и первые минуты сходу будут стоить 50 копеек
Про ЕКхх речь и шла.
та это понятно, ты далеко не один...і виявляю своє недовольство ситуацією
Так, з міським тільки 9 міс вхідних. Нажаль. Хоч добре що абонку з щоденного вхідного СІПа забрали, так можна в IT-фоні завісити тільки на вхідні. А через 9 міс всі кому треба знатимуть основний номер, про міський треба буде забути, а ІТ можна буде з чистою совістю викинути.А, у меня такой. Значит не получится
Подкати губу, оно вроде по условиям до 2 мес входящих а в реале вроде до конца первого неоплаченного месяца.з міським тільки 9 міс вхідних.
Треба пам'ятати, що lifecell влаштовує "покращення" на багато частіше ніж ІТК. І незабаром все може статися не зовсім так, як зараз.вже купили лайф організовуємо зних сімю, і сумарно ввиходить за всі номери трохи дорожче ніж було до "покращення" але дешевше ніж після за кількість послуг, плюс як бонус отримуємо в три рази більше в три рази кращого інтернету.
Номери ІТ не треба відключати, хай висять. Якщо за рік щось зміниться - можна повернутися.
Я вот не понимаю людей, которые жалуются и говорят что теперь нужно валить:
1. Тарифы были демпинговые. Покращенння пришло, но сказать что тарифы стали "космическими" так же нельзя. Да, стали хуже и некоторые моменты хуже необоснованно:
- минута 50 коп
vld, кого вы имеете ввиду? Я что-то таких не знаю, возможно лайфселл, но там поминутка.При 20 копейках за минуту на другие сети у некоторых конкурентов
То що задовбуть це факт, якщо чесно то я їм співчуваю- скільки негативу за деньь обдзвону назбирають!!! Хоч з іншої сторони скількох людей роздратують.Да, тільки дівчата з підтримки задовбуть дзвінками
Подкати губу, оно вроде по условиям до 2 мес входящих а в реале вроде до конца первого неоплаченного месяца.
Так згідний, вони "покращують" досить часто, але в Лайфсела ВЕЛИЧЕЗНА різниця в якості інтернету в порівнянні з ІТ. Про покриття взагалі мовчу - десь півтори року назад ІТ "покращив" БС в в Димері і все що хоч якось працювало за допомогою репітера через киівське море- відвалилось, а підтримка банально сказала що вони оптимізували роботу БС і так буває. Тепер в мене в залежності від погоди може бути ІТ, а може не бути. Сіп виручав вдома, а на роботі вссе працює.Треба пам'ятати, що lifecell влаштовує "покращення" на багато частіше ніж ІТК. І незабаром все може статися не зовсім так, як зараз.
Есть и по 10коп 300минут в месяц, если за год заплатить 365грн в 3мобе. А по 20коп, тоже можно приобрести при желании.кого вы имеете ввиду? Я что-то таких не знаю
Звідки така інфа? Знов "покращення"? В мене пів року висів не оплачений номер на вхідних і все працювало. Правда було це два роки назад, а зараз буду пробувати.
Звідки така інфа? Знов "покращення"? В мене пів року висів не оплачений номер на вхідних і все працювало. Правда було це два роки назад, а зараз буду пробувати.
Як говорять мудреці - КОЖНОМУ СВОЄ!!!