Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Інтертелеком

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Тут это повышение и общая ситуация заставляют задуматься в сторону Тримоба
Это само собой. Но если уж выбирать ТП для того, чтобы пользоваться без а/п, брать максимальный и не париться.

Місто
Киев
Это само собой. Но если уж выбирать ТП для того, чтобы пользоваться без а/п, брать максимальный и не париться.

Це якщо ЕК 094, а якщо єк міський тоді цей фокус не проходить- "не проплачена абонплата" і тільки вхідні. Така "дискримінація" міської нумерації також не на користь ІТ

Місто
Киев
А, у меня такой. Значит не получится
Так, з міським тільки 9 міс вхідних. Нажаль. Хоч добре що абонку з щоденного вхідного СІПа забрали, так можна в IT-фоні завісити тільки на вхідні. А через 9 міс всі кому треба знатимуть основний номер, про міський треба буде забути, а ІТ можна буде з чистою совістю викинути.
Десь так.

• Like
Реакції: bbk

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Місто
Киев
Телефон
Siemens S65; NOKIA 2112
вже купили лайф організовуємо зних сімю, і сумарно ввиходить за всі номери трохи дорожче ніж було до "покращення" але дешевше ніж після за кількість послуг, плюс як бонус отримуємо в три рази більше в три рази кращого інтернету.
Треба пам'ятати, що lifecell влаштовує "покращення" на багато частіше ніж ІТК. І незабаром все може статися не зовсім так, як зараз. :cool:

Місто
Николаев
Телефон
Разные
Номери ІТ не треба відключати, хай висять. Якщо за рік щось зміниться - можна повернутися.

• Like
Реакції: bbk

vld

Місто
Ирпень
Я вот не понимаю людей, которые жалуются и говорят что теперь нужно валить:

1. Тарифы были демпинговые. Покращенння пришло, но сказать что тарифы стали "космическими" так же нельзя. Да, стали хуже и некоторые моменты хуже необоснованно:
- минута 50 коп

Я не призываю теперь валить, но 50 копеек за минуту довольно дорого. При 20 копейках за минуту на другие сети у некоторых конкурентов нынешние тарифы Интертелеком выглядят довольно слабо.

Місто
Киев
Да, тільки дівчата з підтримки задовбуть дзвінками
То що задовбуть це факт, якщо чесно то я їм співчуваю- скільки негативу за деньь обдзвону назбирають!!! Хоч з іншої сторони скількох людей роздратують.

Добавлено через 3 минуты
Подкати губу, оно вроде по условиям до 2 мес входящих а в реале вроде до конца первого неоплаченного месяца.

Звідки така інфа? Знов "покращення"? В мене пів року висів не оплачений номер на вхідних і все працювало. Правда було це два роки назад, а зараз буду пробувати.

Добавлено через 15 минут
Треба пам'ятати, що lifecell влаштовує "покращення" на багато частіше ніж ІТК. І незабаром все може статися не зовсім так, як зараз. :cool:
Так згідний, вони "покращують" досить часто, але в Лайфсела ВЕЛИЧЕЗНА різниця в якості інтернету в порівнянні з ІТ. Про покриття взагалі мовчу - десь півтори року назад ІТ "покращив" БС в в Димері і все що хоч якось працювало за допомогою репітера через киівське море- відвалилось, а підтримка банально сказала що вони оптимізували роботу БС і так буває. Тепер в мене в залежності від погоди може бути ІТ, а може не бути. Сіп виручав вдома, а на роботі вссе працює.
А лайф в свою чергу десь більше ніж пів року назад взагалі 4Г запустив, і як жест доброї волі подарив в честь запуску 10гіг інтернету разово. Так що зрівнювати "пАкращення" Лайфа і ІТ думаю не варто.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Телефон
Alcatel D920, Huawei U8110
Звідки така інфа? Знов "покращення"? В мене пів року висів не оплачений номер на вхідних і все працювало. Правда було це два роки назад, а зараз буду пробувати.

Мова йшла про номери ІТфона, в них 2 місяці, а не про номери які ти підключив через сіп...

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
vano, разговор был про городские номера и 9 месяцев.

Місто
Ровно
Найбільше подобається коли тут люди скиглять, вони такі хороші, а навколо всі погані! Не хочеш - не користуйся, хочеш - знайдеш варіанти і за 10 грн. мати міський номер і обмежений безлімітний інтернет пакет на швидкості якої для повсякденних потреб буде вистачати. А то від 4ЖЖЖ у всіх аж пре, за скільки часу я скачаю 1 ГБ порева чи за 10 хв. чи за годину? Як говорять мудреці - КОЖНОМУ СВОЄ!!!

Місто
Киев
Телефон
Sams Note 20 & Sams S10E

Да, при неоплаченной абонке, во второй половине неоплаченного месяца на городской уже не даст дозвониться. Правда еще будет смс приходить "Вам пытались дозвониться, номер...." Первые пол-месяца неоплаченных будет нормально.

Як говорять мудреці - КОЖНОМУ СВОЄ!!!

Ты бы это.... почитал бы хоть благодаря каким "мудрецам" эта фраза стала известна....

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
щось я передчуваю , що інтер з такими умовами може злитися як піпл . Колись було багато абонів піплу і він пішов , а зараз в інтера лише поодинокі клієнти , яких через подорожчання стане ще менше .
Особисто мені мало 1000 мб , а шейп 64кбіт то смішно . 222 платити я не бачу сенсу за 2500 мб , краще вже купити новий роутер і підключити іншого оператора.
Шкода буде якщо інтер злиється

Добавлено через 1 минуту
View hidden content is available for registered users!

Останнє редагування:
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху