Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Інтертелеком

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Закрита.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Мне интересно другое. Сколько понесла компания убытков за год, в итоге вернувшись к истокам, и сколько могла бы заработать, не разогнав тех кто был и мог? А вариантов там несколько остается. Не скажу, не скажу))
Глупо, печально, недальновидно!

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Ihor-UA, поспілкувався сьогодні із представницею НКЕК. З понеділка перевірить на якій стадії моя скарга. Сказала, що завжди потрібно робити скріни, записи екрану, і що оператор мав за 7 днів попередити про архівацію тарифів.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
З понеділка перевірить на якій стадії моя скарга. Сказала, що завжди потрібно робити скріни
Приветствую. Их кал центр, как всегда врет, что новости о переводе на другие тарифы, и про изменения были опубликованы на сайте 24 октября. Ну оштафуют этих беспредельщиков, толку для абонентов от этого не будет. Их надо наказывать деньгами, тоесть не давать им денег. Что в принципе я и делаю, на протяжении последних лет. Не будем ежиками, поедающими кактус))

Місто
Киев
Ihor-UA, поспілкувався сьогодні із представницею НКЕК. З понеділка перевірить на якій стадії моя скарга. Сказала, що завжди потрібно робити скріни, записи екрану, і що оператор мав за 7 днів попередити про архівацію тарифів.
Надеюсь, что вы эти скриншоты успели тогда сделать?

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Закрита.
Зверху