Очень такой дипломатический ответ. Просто последние 10 страниц ты так активно оправдываешь киевстар ( типа в качестве пересичного пользователя) , что меня уже начала мучать совесть из-за недоплаченных в свое время ему денег за услуги. Хотел уже сделать перерасчет и внести благотворительный взнос киевстару ( а то уже и голодающие сотрудники компании начали снится) , и тут вспоминаю, что SLAVIK то не простой пользователь, а координатор большой киевстаровской ( более 1000 человек вроде) корпорации , а значит киевстар его подкармливает, что пробуждает в нем чувство благодарности и побуждает оправдывать действия жлобостара. Отсюда понятен лейтмотив и предвзятость его постов.
Ну прям детектив... Яким чином викладена тобою інформація спростовує економічні підстави для здорожчання мобільного зв'язку в Україні? Я ж написав, що у мене також з 1 травня кс значно робить дорожчі тарифи, чим створює тільки мені додатковий клопіт. Логічно було б мені матюкати кс за такі речі, але я замість того вибираю інший тариф, який більше підходить ніж старий і не роблю предвзятих заяв. Просто тверезо оцінюю економічну доцільність при теперішніх затратах на організацію зв'язку. На передплаті давно привчили людей до нулів: Діджус, мобілич, білайн, потім квартал і регіональні тарифи. Все це було для боротьби за абонбазу. Коли ринок перенасичується, демпінг відходить в сторону. Поки що найактивніше за абонбазу бореться лайф, бо хоче збільшити свою долю на ринку, тому ми ще спостерігаємо у нього демпінгові тарифи.
Просто аналіз....
А є категорія людей, що керуються просто своїми бажаннями, які не мають під собою економічної обгрунтованості. От я хочу купляти долари по 5 грн. То йти в банк і вимагати цього бо я так хочу? А якщо не продадуть, то буду на форумі 5 сторінок писати, що вони козли, а хто скаже, що я не правий, то писатиму, що значить в них є свій інтерес в тому банку. І головне - чи змінить це щось?
Треба бути реалістами.
Думаю кожен вже висловив своє відношення до змін тарифів кс. Пропоную припинити дискусію, в якій все одно кожен залишиться при своїй думці і викладати інформацію чи задавати питання, що більш-менш стосуються теми.