Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:
Місто
Ковель
Враховуючи, що з 07 вересня значно "покращують" контрактний тариф "Безлім+" перетворюючи його в "Безлім Регіон", урізаючи інтернет, то думаю, що по аналогії "покращать" тариф передоплати "Смачний Безлім" (швидше за все - всіх насильно переведуть в "Смачний").

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Враховуючи, що з 07 вересня значно "покращують" контрактний тариф "Смарт+" перетворюючи його в "Смарт Регіон", урізаючи інтернет, то думаю, що по аналогії "покращать" тариф передоплати "Смачний Безлім" (швидше за все - всіх насильно переведуть в "Смачний").
Не Смарт+ а Безлим+!Смарт+ это тариф за 225грн.

Місто
Одесса
Так писали что до 8 копеек интерконект понизили.
Вы немного отстаете в информации! Киевстар подал в междунароную организацию и регулятор отменил свое решение о 0,08 коп с 01.01.2021г. оставил все как есть!

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
Вы немного отстаете в информации! Киевстар подал в междунароную организацию и регулятор отменил свое решение о 0,08 коп с 01.01.2021г. оставил все как есть!

Разве регулятор, не принял новое решение о 8 коп ?

Місто
Одесса

Разве регулятор, не принял новое решение о 8 коп ?
Киевстар сильно ныл, что у него будет потеря на интерконнекте, пару миллиардов в год! что помешает развитие 4G

elies

Заблокирован
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Как думаете, тарифы Всё Вместе тоже "улучшат"?
Post automatically merged:

Будем ждать. Интересно, чьи инсайды всё-таки станут реальностью, Fraud или Sankosan...
А я думаю, что "Всё вместе" линейке больше может и не быть. Ведь ДИ предоставляется тут на как бонус (на выбор) в тарифах от 269 грн.

cgr

Місто
Суми
[/QUOTE]
Таки да.
И когда уже КС разродится хотя-бы одним тарифом "для пользования одной сим"?
В "Макс. безлим" дать всего 400 минут на другие сети за 350 грн. - это супержлобство.
VF даёт 400 минут "на врагов" всего за 80 грн. (в тарифе "4G Smart S")...
[/QUOTE]
А що там по Безлім+ ?)
У них зараз є такий тариф - Безлім+, який убивають з 9 вересня. Вище умники (певно КС-боти) писали бездоказово, що мережа ляже, якщо всім дати по 50гіг. У цьому тарифі було 90 гіг(до того КС телебачення не тарифікується) і мережа не лягала. Один був гарний тариф і то зарізали. Негідники! У Лайфа є не гірше пропозиції, але у мене дома немає нормального покриття Лайфа.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Ні, за 30 гіг без безлімітних соцмереж і спотіфі з ютуб, я платити не буду...Ціни ростуть, а пакети наповнення все більш жлобські

Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
А про контракты 2018 года не слышно?

Enigma

User
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7 4/64GB + Motorola Droid Xyboard 8.2 16GB MZ609 + Novatel MiFi 6620L
Місто
Ковель
В системі Мій Київстар в розділі заміна тарифів, всі доступні для підключення тарифи відображаються вже з приставкою 2019. Тільки «Максимальний безлім» без приставки.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: drmz

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

Morino

Користувач
Місто
Львів
В системі Мій Київстар в розділі заміна тарифів, всі доступні для підключення тарифи відображаються вже з приставкою 2019.
Окрім Безліма за 300
І окрім безлім 300, пропали старі тарифи.

Ну і нові тарифи

Вкладення

• Screenshot_2020-09-01-00-02-50-427_com.opera.browser.png
    Screenshot_2020-09-01-00-02-50-427_com.opera.browser.png
    94.9 КБ · Перегляди: 230

Morino

Користувач
Місто
Львів
В системі Мій Київстар в розділі заміна тарифів, всі доступні для підключення тарифи відображаються вже з приставкою 2019.
Окрім Безліма за 300
І окрім безлім 300, пропали старі тарифи.

Ну і нові тарифи
Умови такі як Fraud писав.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху