Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

Аметист

Заблокований
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
У мене тариф за 40 грн, пропонують перейти на 95 грн але в два рази більше інету в тарифі
На него бывают скидки
А то так і мене так само, але я ж розумію шо це не знижка, а приманка
Смотря для какого тарифа. Предлагали однажды на Смачний

Місто
Украина
Телефон
iPhone 16 pro
У мене тариф за 40 грн, пропонують перейти на 95 грн але в два рази більше інету в тарифі
На него бывают скидки
А то так і мене так само, але я ж розумію шо це не знижка, а приманка
Смотря для какого тарифа. Предлагали однажды на Смачний
Не могу сказать какой предлагают, просто вот так выписывает и всё :(

Вкладення

• BEA54C7A-FF71-403D-B41B-9A4E3DEEE7F3.png
    BEA54C7A-FF71-403D-B41B-9A4E3DEEE7F3.png
    827.3 КБ · Перегляди: 74
Місто
Ружин, Житомирська обл.
Это — ТВІЙ Улюблений (95 грн стандартно). В отличие от конкурентов на КС традиционно не указывается название тарифа в сообщениях смс. Нажимаем «До тарифу» в мкс и видим название тарифа.

Аметист

Заблокований
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Это — ТВІЙ Улюблений (95 грн стандартно). В отличие от конкурентов на КС традиционно не указывается название тарифа в сообщениях смс. Нажимаем «До тарифу» в мкс и видим название тарифа.
И то не всегда) У меня открывает Твій Максимум, а Улюблений даже не отображается в доступных тарифах)

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Аметист, именно так. Перехожу типа на тариф - список тарифов, но без Улюбленого. Да, перейти на него предлагают с Безмеж Лайт+.

Місто
Киев
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Почему нет! Скидка может быть с новой цены! Будет не 35грн, а с учётом новой цены!

Місто
Київ
Почему нет! Скидка может быть с новой цены! Будет не 35грн, а с учётом новой цены!
Буде діяти ціна, яку вказали абоненту в смс. Якщо дали знижку і щомісячна оплата становить 35 грн на 12 міс, то ціна така і буде, не залежно від того чи підвищать основну оплату. Київстар в самій смс вказує конкретну ціну зі знижкою і термін її дії.
Post automatically merged:

Взагалі, ще рано щось казати про підвищення архівних та тарифів за спецпропозиціями. Можливо січень-лютий 2023.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Да, если идёт определённая конкретная цена, то она и будет. Если предлагают процент скидки, то цена изменится!

Morino

Користувач
Місто
Львів
Короче хто хоче переходьте в твій оптимум + суперсила 5гб, досить топовий тариф виходить. Та і не все втрачено є love ua за 150грн.
Ой да накинут пару гб. , по 100 мин. и цену 25-50 грн....на этом все.
Как обычно. Чего тут гадать то. И контракт будет выглядеть предпочтительнее (пока что).
Контракт без змін буде
Якщо він без змін, тоді старі тарифи яких обдзвонювали попереводять на лінійку ваш з знижками, як хтось це писав з грудня.

Останнє редагування:

elies

Заблокований
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
А що по "Все Разом" чутно? Найменший цінник, напевно, буде 275?

Місто
Хмельницький
мені на днях запропонували і я перейшов в "Твій новий" зі знижкою 35 грн на 12 абонплат
Аналогічно, побачив в додатку, в "До тарифу" його не було в переліку, телефонував 466, натискав 1,2,3,... для переходу. Обіцяли повідомити в смс. Питання - після переводу якщо не сплачувати за пакет на 4 тижні денну абонку в цьому тарифі беруть?
Поки писав вже змінилася назва тарифу на "Твій новий" і смс прийшла.

Останнє редагування:
Місто
Одесса
мені на днях запропонували і я перейшов в "Твій новий" зі знижкою 35 грн на 12 абонплат
Аналогічно, побачив в додатку, в "До тарифу" його не було в переліку, телефонував 466, натискав 1,2,3,... для переходу. Обіцяли повідомити в смс. Питання - після переводу якщо не сплачувати за пакет на 4 тижні денну абонку св.коінами в цьому тарифі беруть?
Поки писав вже змінилася назва тарифу на "Твій новий" і смс прийшла.
дневная в этом тарифе работает!

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 11 Pro

Morino

Користувач
Місто
Львів
Selecton, ощаслив нас, шо там по новим тарифам? ;)
Уже ведь все озвучили ранее)

Ну и плюс LOVE UA будет
Контракт нових тарифів не буде чи залишаються ті які є?

Місто
Запорожье
Selecton, ощаслив нас, шо там по новим тарифам? ;)
Уже ведь все озвучили ранее)

Ну и плюс LOVE UA будет
Контракт нових тарифів не буде чи залишаються ті які є?
Слава Богу остаются те что есть. Если то что показали запустят то на припейде явно "ловить" больше нечего. Остаеться только старый Лав. там хоть минут очень много. тарифы Все вместе очень хорошо смотряться по сравнению с этим. ИМХО конечно.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху