Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Як я зрозумів, змінюються умови контракту навіть у діючих клієнтів?
Оце прикол.
Я дуже добре пам‘ятаю, що кілька років тому при виборі контракт чи припейд, на моє запитання переваг контракту однією з переваг було також названо захист від підвищення ціни тарифних послуг.
Так в чому ж тоді перевага контракту?
В нього ріл багато мінусів - обов‘язкова плата, підключення/відключення послуг чекаєш до наступного місяця й т.ін. Проте отримував «стабільність».
А тут така свиня!

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Тю, усі тарифи рано чи пізно дорожчають чи закриваються. Просто контрактні роблять це пізніше пріпейдних, живуть загалом довше і є дешевше за пріпейд на момент виходу.
Це які такі послуги треба чекати для відключення/підключення до наступного місяця? Давно вже 99% послуг на контракті так само підключаються протягом хвилин.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Тю, усі тарифи рано чи пізно дорожчають чи закриваються. Просто контрактні роблять це пізніше пріпейдних, живуть загалом довше і є дешевше за пріпейд на момент виходу.
Ще додам прив’язку номеру до паспорта (номер не «уведуть») та щоденне зняття грошей за послуги (відповідно, свобода поповнення).

Місто
Одеса
Це які такі послуги треба чекати для відключення/підключення до наступного місяця? Давно вже 99% послуг на контракті так само підключаються протягом хвилин.
Також не можливо скористатись послугою смарш гроші.

Місто
Киев
Телефон
Samsung S24 Ultra
Подскажите кто в курсе. На "Безлиме" домашний интернет оставят, если он сейчас подключен?
А то об этом ни слова нигде.

Місто
Хмельницкий
С 1 грудня в контрактному тарифі ,,смарт,, послуга ,, відео на ходу,, залишиться як зараз чи стане суперсилою? І чи не буде рахувати трафік в соцмережах і на музичних стрімінгах? Також якщо перейти на ,, мій оптимум,, чи буде на контракті обмеження швидкості після 40гб? В СМС пишуть одне на сайті інше. Як зрозуміти?

Morino

Користувач
Місто
Львів
С 1 грудня в контрактному тарифі ,,смарт,, послуга ,, відео на ходу,, залишиться як зараз чи стане суперсилою? І чи не буде рахувати трафік в соцмережах і на музичних стрімінгах? Також якщо перейти на ,, мій оптимум,, чи буде на контракті обмеження швидкості після 40гб? В СМС пишуть одне на сайті інше. Як зрозуміти?
1. Залишається як зараз
2. Ні не буде у межах умов вільна музика https://kyivstar.ua/uk/mm/music?redirectedfromcas=2
3. Звичайно що буде обмеження

Місто
Запорожье
Шейп був і є. Обмеження Оптимум-40 гб.,Комфорт-60 гб.,Ваш Безлім шейпу немає.

Місто
Запорожье

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Те, що хтось з персоналу КС виявився шахраем (перевипустив СИМ, якщо це правда), не свідчить про системне порушення. Наприклад, працівниця одного з банків перевипустила картку мого померлого тестя, а її чоловік зняв за декілька спроб весь депозит. Що мені тепер, послугами банків не користуватись?

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
В связи с изменением стратегии развития, с 1 декабря 2022 года Киевстар прекращает работу услуги Смарт-Деньги.

Все сервисы продукта «Смарт-Гроші», а именно перевод средств с мобильного счета на карточный счет, на мобильный счет другого оператора, оплата коммунальных платежей, транспорта и другие сервисы, в том числе и мобильное приложение «Смарт-Гроші», не будут доступны с 1-го декабря, 2022.

Вместо этого компания еще больше сфокусируется на следующих стратегических задачах – восстановление разрушенной, в результате полномасштабной войны, инфраструктуры, развитие 4G, развертывание и модернизация сети проводного интернета «Домашний Интернет» от Киевстар, развитие платформы онлайн-телевидения Киевстар ТВ и других продуктов, наиболее востребованных абонентами Киевстар. (c)

Я не совсем понимаю "Вместо этого..."
Оно вам таки сильно мешало и отвлекало большие ресурсы? :)
Или не выгодно просто стало?

Интересно, другие операторы тоже пример возьмут?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ще додам прив’язку номеру до паспорта (номер не «уведуть») та щоденне зняття грошей за послуги (відповідно, свобода поповнення).
У КСа і на передплаті хєр номер зареєстрований відновиш, не знаючи данних документа на який він зареєстрований.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Я не совсем понимаю "Вместо этого..."
можно подумать они не занимались всем нижеописанным, пока смарт-деньгами можно было пользоваться. Ничего не развивалось, а вот щас как начнет! Ух!

Им надо было что-то сказать по этому поводу, подсластить пилюлю. Но поскольку нечем, то сочинили такое. А што делать.. кому сейачс легко? Нечего абонентам позволять распоряжаться своими деньгами на счете - они уже не их, а наши! А то понапридумывали тут. Це Покращення! для КС.

Ваще жлобство чистой воды, конечно.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Я дуже добре пам‘ятаю, що кілька років тому при виборі контракт чи припейд, на моє запитання переваг контракту однією з переваг було також названо захист від підвищення ціни тарифних послуг.
Обманули. Если бы такое было, то надо было спросить "А где на сайте тарифы 1997-го года, для тех, кто на старте подключился?".

К слову, те тарифы закрыли не из-за повышения стоимости услуг (как раз наоборот, тарифы на момент закрытия стали сильно дешевле), а из-за того, что тарифы "занимали место в биллинге" (что выливалось в ощутимую для КС сумму расходов).

Останнє редагування:

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Хочу зі Смарт (150) перейти на Ваш вибір (175), бо з 1 грудня Смарт буде 200 (смс сьодня прийшла).
А Ви вже знаєте, скільки на місяць з 1 грудня коштуватиме "Ваш вибір"? Чи відомо, що його тариф не змінюється?

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Обманули. Если бы такое было, то надо было спросить "А где на сайте тарифы 1997-го года, для тех, кто на старте подключился?".
У КС были некоторые тарифы, существовавшие более 10 лет, но впоследствии их перевели на другие. Именно из соображений биллинга, хотя сами представители Компании заявляли о том, что для абонентов они не удовлетворяют потребностям.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Ну те, кто по 10 лет сидел на этих самых невыгодных тарифах, и были первыми недовольными - "раз КС сейчас вертит, как хочет и не хочет моих денег, то что будет дальше?" - вот слова одного из тогдашних контрактников. Человек платил 15 у.е в месяц, на секундочку, просто за право быть абонентом. И не хотел, чтобы кто-то что-то менял.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху