Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Увага! Змінюються деякі умови тарифних планів та послуг:
..

Усі тарифи вказані в гривнях із урахуванням ПДВ та збору до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% з вартості послуг без урахування ПДВ.
Это новая фишка - с НПФ и без НДС?

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
студент, есть 50 коп - справляется, нет 50 коп - не справляется, а услуга предоставляется. на оф.сайте написано русским украинским по белому

Тарифікація
Вартість замовлення послуги — не справляється.

Абонентна плата нараховується щоденно у розмірі 0,50 грн.

У випадку, якщо на момент справляння абонентної плати за отримання Послуги на Вашому особовому рахунку є сума, менша за розмір абонентної плати, Послуга в цей день надаватиметься Вам за спеціальною акційною ціною, що дорівнює розміру залишку коштів на Вашому особовому рахунку. Тарифи наведені в гривнях, з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуг без урахування ПДВ. У випадку, якщо на момент справляння абонентної плати за користування Послугою на Вашому особовому рахунку відсутні кошти, Послуга в цей день не тарифікуватиметься.

• Like
Реакції: drmz

Комедиант

Заблокирован
Місто
Донецк
Походу толпами повалят с контракта и корп.
Я вас умоляю. Корпоративщики? Особенно серьезные корпоративщики, а не корпорация "ФОП Пупкин В. И." в составе Пупкина, жены и ручной канарейки?

Откажутся от централизованного управления номерами, налогового кредита по НДС, оплаты безналом и возможности относить услуги на затраты? Раздадут паре-тройке сотен сотрудников препейд, пополнять будут обналиченными своими деньгами и вручную отслеживать целевое использование каждого из номеров? Корпоративное обслуживание — это ведь ДАЛЕКО не только спецтарифы.

А про обычный контракт и речи не веду, кто там куда повалит, из-за чего? Из-за удорожания звонков на городские, про которые физики уже лет 10 как забыли? Ладно, для бизнеса это еще худо-бедно актуально, а пересічний сколько минут в год на город звонит?

Добавлено через 3 минуты
Это новая фишка - с НПФ и без НДС?
Это так было со времен появления сбора в ПФУ. Он начисляется на стоимость услуг связи без учета НДС.

Т.е. оказано вам услуг на 100 грн, +20 грн НДС на них начисляется +7,5 грн сбора в ПФУ. Итого 127,50 грн.

Останнє редагування:
Місто
Файне місто Тернопіль
Телефон
Nokia 5800&Lenovo S660
Заходив на днях в СЦ Київстар запитатись про можливість переходу на нові ТП . Виясняється що КС заднім числом підняв абонплату на 20 % (корпорації в якій мій номер) і перерахував за місяць абонплату ! Ніякого повідомлення мені не надходило ні про подорожчання ні про перерахунок :mad:. "Втихаря" списали гроші!
Координатор також мовчав("Ни ответа ни привета") :dash1: !
І після цьго вони хочуть щоб я продовжував користуватися Київстар ? :mad:
Навіть нові тарифи лінійки оптимум також на 20 % дорожче (ніж на сайті КС для нашої корпи)!
Чи варто виходити з корпорації ? Чи просто даремна трата грошей на вихід ( здаєтеся 106 грн. приблизно коштує?) ?!

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Заходив на днях в СЦ Київстар запитатись про можливість переходу на нові ТП . Виясняється що КС заднім числом підняв абонплату на 20 % (корпорацїї в якій мій номер) і перерахува за місяць абонплату ! Ніякого повідомлення мені не надходило ні про подорожчання ні про перерахунок :mad:. Втихаря списали гроші.!
Координатор також мовчав("Ни ответа ни привета") :dash1: !
І після цьго вони хочуть щоб я продовжував користуватися Київстар ? :mad:
Навіть нові тарифи лінійки оптимум також на 20 % дорожче (ніж на сайті КС для нашої корпи)!
Чи варто виходити з корппи ? Чи поросто даремна трата грошей на вихід ( здаєтся 106 грн приблизно коштує?) ?!

Десь тут вже писали, що КС заплатив державі податки авансом, за місяць вперед, тому і авансом зняв додаткову плату з абонентів. Не знаю, на скільки це правда. Але, якщо це так, то, по ідеї, плата у наступному місяці мала б бути така як в умовах тп до цього підвищення, тобто, без +20%.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ну что, готовы к традиционным февральским пикрищенням? Начали с контракта, также традиционно.

На Комфорт 55 пришла смс: с 10.02 на город 1,35 грн/мин.

Да хоть пусть 10 грн минута, абы внутрисеть и абонплату не "покращували".. Для городских есть ИТ.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Да хоть пусть 10 грн минута, абы внутрисеть и абонплату не "покращували".. Для городских есть ИТ.
Или услуга за 10 гривен 30 минут на городские. Кому нужно - можно заказать ведь.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Десь тут вже писали, що КС заплатив державі податки авансом, за місяць вперед, тому і авансом зняв додаткову плату з абонентів. Не знаю, на скільки це правда. Але, якщо це так, то, по ідеї, плата у наступному місяці мала б бути така як в умовах тп до цього підвищення, тобто, без +20%.
Це не правда. Підняли на 20% назавжди.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
с интера дальше своего Киева не назвонишься.
но для таких случаев валяется в сумке нокла 1101 с простым мтс, заряженным под завязку тем же киевстаром (спасибо тебе кс за бесплатные бонусы, делай внешку хоть по 100 грн минута только бонусы не убирай:D)

Місто
Файне місто Тернопіль
Телефон
Nokia 5800&Lenovo S660
Re: Київстар підняв корпоративні тарифи на 20%

Сьогодні 20.01.15 Київстар зробив подарунок. По всій корпорації перерахував тарифи піднявши на 20% Тобто з рахунків сьогодні зняли + 20% до абонплати починаючи з 1.01.15. В наслідок чого люди в мінусі зв'язку не має, всі в шоці. Хто стикнувся з подібною ситуацією? Ваші дії?
Мои действия были-бы: валить БЫСТРЕНЬКО на дешёвую предоплату.
А як можна вийти на передплату ? Скільки це коштує ?

Місто
Киев
Зверніться до свого координатора він вам все пояснить. За вихід з корпи на контракт 106,25. Далі не знаю.

Місто
Файне місто Тернопіль
Телефон
Nokia 5800&Lenovo S660
Зверніться до свого координатора він вам все пояснить. За вихід з корпи на контракт 106,25. Далі не знаю.
звернувся говорить можна вивести на передоплату за 106,25 грн. без виходу на контракт (міграція)
Хоча СЦ Київстар :dash1: сказали що вихід на контракт ТП Комфорт 55 на місяць а тоді на передплату !?

Місто
Знаменка
VasOk, недавно я выводил с корпы номер . выводится только на контракт ( 106 грн ) , но тут же сразу можно вывести с контракта на припадок ( бесплатно )

Місто
Файне місто Тернопіль
Телефон
Nokia 5800&Lenovo S660
VasOk, недавно я выводил с корпы номер . выводится только на контракт ( 106 грн ) , но тут же сразу можно вывести с контракта на припадок ( бесплатно )
Сьогодні вже вивів номер з корпи . Заплатив 106,25 грн. На особовому залишилось 2,48 грн. Зараз на рахунку 0 грн.(новий особовий видали )
Як безкоштовно вийти на пріпейд ? (в СЦ Київстар сказали міграція 26,5 грн ?)

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Сьогодні вже вивів номер з корпи . Заплатив 106,25 грн. На особовому залишилось 2,48 грн. Зараз на рахунку 0 грн.(новий особовий видали )
Як безкоштовно вийти на пріпейд ? (в СЦ Київстар сказали міграція 26,5 грн ?)
Тобі майже правильно сказали - 26,56 грн коштує вихід на передплату. Безкоштовно не можливо.

Місто
Киев
Телефон
Iphone 5s, SE W880, Nokia N95, 3g mifi ZTE MF60
Скажите, а вот эта сумма за выход из корпорации: 106,25 грн. - эта величина фиксирована? А то за выход из моей корпорации просят (просили раньше, сейчас не знаю) 200 грн.!!!

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Скажите, а вот эта сумма за выход из корпорации: 106,25 грн. - эта величина фиксирована? А то за выход из моей корпорации просят (просили раньше, сейчас не знаю) 200 грн.!!!
Фіксована. Завжди була 106,25 грн, тільки колись була можливість вийти відразу на передплату за 26,56 грн. Пізніше "покращили".

Місто
Киев
Телефон
Iphone 5s, SE W880, Nokia N95, 3g mifi ZTE MF60
slavik, слушай, значит координатор врёт или действительно они могут меня не отпустить, если не заплачу 200 грн.?

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху