Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Я не думал что Киевстар так урежыт трафик
Аж моторошно уявити, скільки помилок буде у шкільному творі на три сторінки ;)
А я думаю: звідки беруться петиції на сайті президента про відміну ДПА, ЗНО і, головне, домашніх завдань, бо батькам важко :)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
логике нормального человека, сначала надо настроить работу услуги без перебоев, а потом назначить цену за неё... или я неправ?)
Сервис уровня: коммунальные службы. Тарифы растут при неизменно плохом качестве
Ты забываешь что это оператор номер один. Пока так будет на качество им насрать клиенты найдутся

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Про роботу сервісу Доктор Онлайн​

30.09.2021

З 01.10.2021 послуга Доктор Онлайн буде закрита у зв’язку з рішенням однойменної компанії-власника цього сервісу.
Користувачам, які завчасно оплатили підписку на користування сервісом, повернуть кошти. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся до служби підтримки компанії «Доктор Онлайн» за електронною адресою [email protected].

Місто
Мукачево
Телефон
Redmi Note 13

Morino

Користувач
Місто
Львів

Про роботу сервісу Доктор Онлайн​

30.09.2021

З 01.10.2021 послуга Доктор Онлайн буде закрита у зв’язку з рішенням однойменної компанії-власника цього сервісу.
Користувачам, які завчасно оплатили підписку на користування сервісом, повернуть кошти. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, звертайтеся до служби підтримки компанії «Доктор Онлайн» за електронною адресою [email protected].
-2 послуги в тарифах, друга була футбол)

Місто
Хмельницький
Телефон
Redmi
Не знаю или можно отнести в услуги ПРОМО МЕНЮ, когда ставишь карточку, а тебе лезет всякий мусор и подключается без твоего согласия, вчера общался с оператором и он сказал, что меню сейчас не работает по техническим причинам. Проверить не могу на номерах, просто написал для информации (может и инфо не правдивое от оператора).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
Миколаїв
Mix Fix, Откуда информация? В чате подтвердили.
По 466 кажуть по 200мб буде.
И что там по факту?
Я ошибся. Действительно будет 200 мегабайт предоставляется.

Операция "Ы"

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus
Кто ждал? В середине месяца отменят политику справедливого пользования интернетом ;)
Это ответка на опт от Лифа?

Конец эпохи "Справедливой политики".
Начало "Политики достоинства".

Господа Свынорылы! Цэ наша спильна пэрэмога, здобулы!
Хрю.

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху