Чергові зміни в умовах тарифів і послуг Київстар

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
01.03.2023 — Оновлення умов користування індивідуальними тарифними пропозиціями для деяких корпоративних клієнтів

Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
То лише бізнес так можуть наперед сказати
Зрозуміло. Бо я заглядаю на LOVE UA Базовий з надією побачити нову ціну, а її поки що немає. В старих бізнес тарифах є нова ціна. На 50 грн із 1 січня подорожчали ті, які мені доступно побачити.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Ваш регіон контракт…ну й@б їх мідь 275-330 і додадуть лиш непотрібні гіги в роумінгу. Перевіряйте свої контракти на «покращення»

IMG_5043.png

Останнє редагування:
Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Місто
Київ
Ваш оптімум покращили
Когда было прошлое подорожание (около года назад) этого тарифа до 375 грн., то я уже решил действовать.
Тарифом пользовалась жена...
Поехал я на "шиномонтаж". Цель была выцыганить "Love UA Безлим Контракт", который 200 грн./мес.
Минут через 20 (сам был удивлён такой оперативностью) перезвонил сотрудник Киевстар, и выслушав моё недовольство повышением цены, не торгуясь предложил на 6 мес. скидку -60%. Я не торгуясь принял его предложение, т.к. быстренько в уме прикинул, что надо будет платить всего 150 грн.
Месяцев через 4,5 - 5 в "Мой Киевстар" появился доступный для перехода "Lоve UA Безлим Контракт" (200 грн./мес.), куда я жену успешно и перевёл.
Пока никаких смс о подорожании не было.

Місто
Київ
Ми, прочитали ваше смс
Я-же для общего блага расписал подробно.
Устал видеть грустные сообщения о подорожаниях.
При наличии "шиномонтажа" (как теоретического; так и реального с возвратом через месяц обратно) вообще можно не замечать все эти "покращення".

Місто
Киев
Валя катим, я не Валя, я Катя! Катя валим!
Post automatically merged:

Только у нас, могут сделать подражание, прямо перед Рождеством и Новым годом, гениальныеебилы🤣 .

Останнє редагування:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Дикая просто разница в цене на Свободе_24, со 125 до 190 - это больше 50% увеличение. Даже Свобода_просто по 150 осталась, а там наполнение такое же. Жестко сгоняют в новые тарифы ((

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху