Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Якщо знімається денна абонка з 30.04, при поповненні зніметься автоматично повна вартість поверх вартості денної? Або самому треба здійснити реордерінг?
В тарифі Inn@ так буде діяти з 30.04, в більшості так вже діє орієнтовно з лютого.
Воно само знімає, але раніше знімало різницю, якої не вистачало (тобто денна абонка входила в суму місячної абонки), тепер - ніт.

T.Visc

Заблокований
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
dzidzio, так і написано.
Дійсно, чому комусь не зрозуміло написане в смс.

а ось що не зрозуміло - так це лотерея з денною абонкою.
Цікаво, а якщо тариф змінити - денна абонка повернеться? Є в кого досвід?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Цікаво, а якщо тариф змінити - денна абонка повернеться?
Колись поверталась, зараз - ні.
Але я б рекомендував про всяк випадок перед цим обзавестись скріном переписки з котом, який це підтвердить. Про всяк випадок)

Morino

Користувач
Місто
Львів
Починаючи з 07.05.2025 послугою «Закріплений номер» не зможуть скористатись абоненти, які на момент перенесення номеру на діючу SIM-картку lifecell за відповідним діючим номером lifecell обслуговування знаходяться на умовах тарифного плану «Лайфсет S», Лайфсет M», Лайфсет L» або Лайфсет XL».

І також абоненти, у яких на момент перенесення номеру на діючу SIM-картку lifecell за відповідним діючим номером lifecell обслуговування здійснювалося на умовах тарифного плану «Смарт сім’я» та абонент не був ініціатором відповідної групи в межах тарифного плану «Смарт сім’я» на момент перенесення номеру на діючу SIM-картку lifecell.

winnik

meme
Місто
Херсон
Телефон
moto g41, redmi note 11
winnik, активували перший місяць за 249?
Не знаю, чи вже відомо тому скажу:
вночі активував нову сімку з інтернетом за 249грн, а там тариф Інтернет для бізнесу 100Гб(Так зробив мій продавець)
він наче вже дорожчав, тому ціна має зберегтись певний час
умови ті самі 100Гб+100Гб використані та терабайт. Сьогодні-завтра має підключитись

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху