Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Kyiv region
ТОВ «лайфселл», що надає електронні комунікаційні послуги під торговельною маркою lifecell, повідомляє, що:

починаючи з 29.04.2026 будуть змінено умови надання послуги «Другий номер» (надалі – Послуга).

Плата за користування Послугою 150 грн за 28 днів, у разі 4-го замовлення Послуги протягом місяця або відновлення номеру після відключення вартість складає 200 грн за 28 днів.

Вартість Послуги вказана з урахуванням всіх податків і зборів.
Кому то треба за такі кошти

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
ТОВ «лайфселл», що надає електронні комунікаційні послуги під торговельною маркою lifecell, повідомляє, що:

починаючи з 29.04.2026 будуть змінено умови надання послуги «Другий номер» (надалі – Послуга).

Плата за користування Послугою 150 грн за 28 днів, у разі 4-го замовлення Послуги протягом місяця або відновлення номеру після відключення вартість складає 200 грн за 28 днів.

Вартість Послуги вказана з урахуванням всіх податків і зборів.
Кому то треба за такі кошти
Вместо АП за год можно купить телефон.

Аleks

roamer
Місто
Zürich
І ніколи не фуричило по залишкам ГБ у роумінгу.
Post automatically merged:

У мене вільний лайф, скільки я маю ГБ по акції ? 11+17? Щось я зовсім заплутався , залишку по *108*5# не пише
Можливо 14 ГБ в ЄС, + 17 ГБ для окремих 8 країн за акцією Гігабайти за кордоном.
На оф сайті дуже багато помилок, про роумінг. Краще запитати у досвідченого консультанта.

Останнє редагування:
Місто
Київ

У мене вільний лайф, скільки я маю ГБ по акції ? 11+17? Щось я зовсім заплутався , залишку по *108*5# не пише
Можливо 14 ГБ в ЄС, + 17 ГБ для окремих 8 країн за акцією Гігабайти за кордоном.
На оф сайті дуже багато помилок, про роумінг. Краще запитати у досвідченого консультанта.
Консультант облажався, шукав шукав так і не знайшов як перевірити залишок Гігабайти без кордонів, завтра піду в Цоа

Morino

Користувач
Місто
Львів

Консультант облажався, шукав шукав так і не знайшов як перевірити залишок Гігабайти без кордонів, завтра піду в Цоа
*108*5# але працює лише за кордоном

Morino

Користувач
Місто
Львів
ТОВ «лайфселл», що надає електронні комунікаційні послуги під торговельною маркою lifecell, повідомляє про продовження терміну дії акцій для індивідуальних абонентів:

дію акції «Гігабайти без кордонів» продовжено до 31.12.2026 (включно);
дію акції «Додатковий роумінг» продовжено до 15.12.2026 (включно). Акційний пакет 40 ГБ доступний для замовлення до 10.12.2026 (включно).

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху