Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізований на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
ещё и региональность включат...
Это предположение?

если верить котам, то утверждение...
Региональность в тарифах была отменена, только на период военного положения в Украине. Интересно, какие будут условия тарифа "Харьковчанин", после окончания военного положения.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
если верить котам, то утверждение...
Да. Есть номер без выбраного тарифа, спрашивал могу ли выбрать этот ИБМ. Внятного ответа не получил. Так и буду с тарифом,- "Без Тарифа" 😁🤭
А на другом номере (Феномен), 20 гиг на 5 дней за 0,01 грн, за пополнение 20 грн.

Останнє редагування:

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Да. Есть номер без выбраного тарифа, спрашивал могу ли выбрать этот ИБМ. Внятного ответа не получил. Так и буду с тарифом,- "Без Тарифа" 😁🤭
Можно. Наберите *747# и пополните счет на 90 грн.

Ruslan Mikhaylichenko

Заблокирован
Місто
Попасна, Луганська обл.
Кто-то воспользовался пакетами 6шт. или 12шт. со скидкой? Срок их действия? И точная скидка? Я так понимаю, что 6 пакетов -10% и срок 6х4 недели и 12 пакетов -15% и срок 12х4 недели.

Місто
RayonD

Вкладення

• IMG_20220812_193004_549.jpg
    IMG_20220812_193004_549.jpg
    43.7 КБ · Перегляди: 64

Ruslan Mikhaylichenko

Заблокирован
Місто
Попасна, Луганська обл.
Кто-то воспользовался пакетами 6шт. или 12шт. со скидкой? Срок их деяния? И точная скидка? Я так понимаю, что 6 пакетов -10% и срок 6х4 недели и 12 пакетов -15% и срок 12х4 недели.

Да
То есть привязки к сроку деяния пакета нет. Мне кажется, что трафик будет израсходован быстрее обычного. А сколько ушло за 12 пакетов? 918грн.?

Місто
RayonD
Кто-то воспользовался пакетами 6шт. или 12шт. со скидкой? Срок их деяния? И точная скидка? Я так понимаю, что 6 пакетов -10% и срок 6х4 недели и 12 пакетов -15% и срок 12х4 недели.

Да
То есть привязки к сроку деяния пакета нет. Мне кажется, что трафик будет израсходован быстрее обычного. А сколько ушло за 12 пакетов? 918грн.?
пакет активируется как обычно,50 гиг израсходуешь и скорость упадет до окончания времени действия пакета и потом новый включится со своими 50гигами.У меня номер по мнп ,ушло за 12 пакетов 510грн

Morino

Користувач
Місто
Львів
1. Починаючи з 24 серпня 2022 року вводяться наступні зміни в тарифний план «Футбол»:

1.1. В тарифному плані «Футбол» збільшується кількість інтернету до 25 Гб, а також SMS та хвилин на дзвінки по Україні до 400. Плата за пакет послуг буде складати 120 грн на 4 тижні. В щоденному пакеті послуг збільшується кількість SMS до 20 та кількість інтернету до 500 Мб. Плата щоденного пакету послуг на 1 день буде складати 10 гривень.

2. Оплачені та нараховані за попереднім тарифом пакети послуг зберігаються відповідно до строків їх дії.

Деталі тарифу за посиланням https://www.lifecell.ua/uk/malii-biznes-lifecell/tarifi/mobilnii-zviazok/futbol/

Місто
Киев

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
прислали смс, з 1.09 тариф "Дзвінки без меж" буде вартувати 80грн (був 50грн)
... а для тех, кто давно уже сбегал на VF и обратно, 50 будет актуально )
можна детальніше як зберегти таку ціну? Чи вже не актуально? Бо не дуже зрозумів з тими скороченнями )

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
можна детальніше як зберегти таку ціну? Чи вже не актуально? Бо не дуже зрозумів з тими скороченнями )
Міграція по mnp на водафон і через місяць зворотня міграція на Лайфселл

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Ihor-Zp, когда умных становится слишком много с точки зрения ОпСоСа - и колиЦтво переходит в диалектическое каЦтво - то "большевики" отменяют НЭП и раскулачивают... :cool:

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Ihor-Zp, когда умных становится слишком много с точки зрения ОпСоСа - и колиЦтво переходит в диалектическое каЦтво - то "большевики" отменяют НЭП и раскулачивают... :cool:
Согласен - лучше не рекламировать, чтобы умных было меньше!

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху