А писали , що жару лайт 2022 не будуть чіпати до липня наступного року
. Брехуни.

Можна посилання на офіційний сайт чи соцмережі, де таке писали?А писали , що жару лайт 2022 не будуть чіпати до липня наступного року. Брехуни.
Нажаль, мабуть наведений перелік ТП ще неповний, бо "передовий з покращень" Лайф проводить підвищення більшості тарифів щопівроку."4 Безліміти", "Інтернет Жара", "Жара Лайт", "Жара Лайт 2021", Жара Лайт 2022", "Лайфхак", "ХайП", "Смарт М", "Смарт L", "Практичний", "Жара GO", "Пільговий", "Зручний".
- у вищезазначений період будуть змінені ціни пакетів послуг на 4 тижні/30 днів:
интересно, а что с контрактом"Лайфхак"
Без змін поки що.интересно, а что с контрактом"Лайфхак"![]()
До 31.01.24р. Небачені ціни, А далі подорожчає. Лайф і постійний тариф тобто ціна на нього, пів року і дорожає, от кс десь 2роки без змін.Нажаль, мабуть наведений перелік ТП ще неповний, бо "передовий з покращень" Лайф проводить підвищення більшості тарифів щопівроку."4 Безліміти", "Інтернет Жара", "Жара Лайт", "Жара Лайт 2021", Жара Лайт 2022", "Лайфхак", "ХайП", "Смарт М", "Смарт L", "Практичний", "Жара GO", "Пільговий", "Зручний".
- у вищезазначений період будуть змінені ціни пакетів послуг на 4 тижні/30 днів:
Таке ж стосується й "соціальних" ТП (по наповненню, але вже не по ціні), які потрохи вже дотягуються до рівня основних лінійок тарифів у КС і ВФ.
Та тільки б не дуже спішили з "покращеннями", щоб не завалити діючі акції, як-то "Небачені ціни" й "Суперфріз"...![]()
Не уявляю як його можна покращити, хіба що закрити.Якщо всі так масово почнуть бігти, то й до цього тарифу добереться покращення
Тільки так можна буде почати заробляти. Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?Не уявляю як його можна покращити, хіба що закрити.Якщо всі так масово почнуть бігти, то й до цього тарифу добереться покращення
Не заважає, а не вистачає вас в відділі маркетингу, щоб придумали новий тариф.Тільки так можна буде почати заробляти. Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?Не уявляю як його можна покращити, хіба що закрити.Якщо всі так масово почнуть бігти, то й до цього тарифу добереться покращення
Замовте собі за 80 грн Біп аут пакет на Єдиному і буде у вас майже безліміт на всі номери, та ще й Інтернет.Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?
ніПришло СМС:
Зверніть увагу, що з 21.09.23 у пакеті послуг на 4 тижні за вашим тарифом "Жара Лайт 2022" збільшиться обсяг інтернету до 20 ГБ, а вартість становитиме 130 грн. Інші умови без змін. Безкоштовний перехід до 21.10.23 вкл. Інфо: 7117, s.lifecell.ua/pihl22
Думаю перейти на Гаджет Безпеку. Стоит ли?
По-перше ваша ціна дорожче, майже в 1,5:рази, по-друге,де я писав що мені треба інтернет,повторюю дзвінки з любого телефона всередині мережі безкоштовно,тому месенджер біп це костиль.Замовте собі за 80 грн Біп аут пакет на Єдиному і буде у вас майже безліміт на всі номери, та ще й Інтернет.Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?
тобто безкоштовні дзвінки всередині мережі, абонплату потрібно заплатити чи денну, чи 28 деннуПо-перше ваша ціна дорожче, майже в 1,5:рази, по-друге,де я писав що мені треба інтернет,повторюю дзвінки з любого телефона всередині мережі безкоштовно,тому месенджер біп це костиль.Замовте собі за 80 грн Біп аут пакет на Єдиному і буде у вас майже безліміт на всі номери, та ще й Інтернет.Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?
Мене влаштовує мій fly ts113:, три сім карти,три оператора,чому б за 205 грн на три номери, отримати безлім на Водафон, Київстар та лайфселлтобто безкоштовні дзвінки всередині мережі, абонплату потрібно заплатити чи денну, чи 28 деннуПо-перше ваша ціна дорожче, майже в 1,5:рази, по-друге,де я писав що мені треба інтернет,повторюю дзвінки з любого телефона всередині мережі безкоштовно,тому месенджер біп це костиль.Замовте собі за 80 грн Біп аут пакет на Єдиному і буде у вас майже безліміт на всі номери, та ще й Інтернет.Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?
Из всех тарифов, кроме BIP OUT, есть лишь на базовых за соточку грн ХендМейд, чисто внутрисеть без инета.Замовте собі за 80 грн Біп аут пакет на Єдиному і буде у вас майже безліміт на всі номери, та ще й Інтернет.Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?
За соточку і щє СОРОК гривень, мабуть.у мене водафон та Київстар разом 150 ,або контракт Київстар лов юа 1200 хвилин на всі напрямкиИз всех тарифов, кроме BIP OUT, есть лишь на базовых за соточку грн ХендМейд, чисто внутрисеть без инета.Замовте собі за 80 грн Біп аут пакет на Єдиному і буде у вас майже безліміт на всі номери, та ще й Інтернет.Що заважає лайфу зробити за 55 грн тариф з безлім в мережі хоча б ?