Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізований на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
@dzidzio,тобто 17 лютого закривається тариф, а 16 травня перехід на вже закритий тариф(???)?
16 травня закрили перехід (нові підключення) на тариф, але сам тариф продовжував діяти для тих хто встиг пікдлючити, але до нього підключитись вже було неможливо.
17 лютого всіх хто обслуговуться на цьому тарифі відправлять нах на інший тариф, а сам тариф перестане існувати.

Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro
Куди мають перевести лайфхак контракт? Я просто не планую більше користуватись послугами лайфу в найближчий час бо перейшов на контракт з водафоном, і тепер цікавить як Лайф з контракту на пріпейд перевести?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Було 120 по MNP. Тариф Смарт Лайф
О, то тепер навіть так рекламу lifecell TV впихають))
Post automatically merged:

Куди мають перевести лайфхак контракт? Я просто не планую більше користуватись послугами лайфу в найближчий час бо перейшов на контракт з водафоном, і тепер цікавить як Лайф з контракту на пріпейд перевести?
Через *141# на любий тариф передплати переходьте.

Місто
Львов
Я хоть не ніщеброд, але просто так себе кинути не дозволю ) Вірою і правдою мені Lifecell служив з 21.05.2021. Попереднього разу те саме говорив про рідну мережу Київстар яка ні з того ні з чого захотіла в мене з 120 грн щоб я платив 175 нічого не дававши в замін. І хоч останні тенденції говорять що всі звалюють з КС до лайхва , але я з нього щойно подав заявку на MNP обратно в рідну мережу яка мені пропонує тариф на 13 місяців за 125 грн з 1200 хв і 20 гб. тирнету, а там дальше і подивимося. )))

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3

Я хоть не ніщеброд, але просто так себе кинути не дозволю ) Вірою і правдою мені Lifecell служив з 21.05.2021. Попереднього разу те саме говорив про рідну мережу Київстар яка ні з того ні з чого захотіла в мене з 120 грн щоб я платив 175 нічого не дававши в замін. І хоч останні тенденції говорять що всі звалюють з КС до лайхва , але я з нього щойно подав заявку на MNP обратно в рідну мережу яка мені пропонує тариф на 13 місяців за 125 грн з 1200 хв і 20 гб. тирнету, а там дальше і подивимося. )))
Краще контакт, там 100 грн+ суперсила домашній інтернет

Місто
Чернівці
Чому не дає безкоштовно перейти з "Інтернет без меж" на "Потужний"?
з 10 лютого 2025 року абоненти будуть повідомлятися в SMS щодо початку їх обслуговування на умовах нових тарифних планів. Тоді й дадуть можливість перейти безкоштовно

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
На 2 номера пришли такие смс.
Но до лета можно не париться, а там глядишь и новые акции будут.

А на третьем, основном номере, тариф вільний, но там абонка 60 грн. И по моему тоже до июня 2025 года.

В общем, можно жить.

Вкладення

• Screenshot_20250128_062529_Messages.jpg
    Screenshot_20250128_062529_Messages.jpg
    217 КБ · Перегляди: 123
  • Screenshot_20250128_063022_My lifecell.jpg
    Screenshot_20250128_063022_My lifecell.jpg
    133.2 КБ · Перегляди: 123
  • Screenshot_20250128_063520_My lifecell.jpg
    Screenshot_20250128_063520_My lifecell.jpg
    132.7 КБ · Перегляди: 121
Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Чому не дає безкоштовно перейти з "Інтернет без меж" на "Потужний"?
з 10 лютого 2025 року абоненти будуть повідомлятися в SMS щодо початку їх обслуговування на умовах нових тарифних планів. Тоді й дадуть можливість перейти безкоштовно
...коли "Потужний" вже подорожчає. З 5-го лютого.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
А на третьем, основном номере, тариф smart life, но там абонка 60 грн.
а це цікаве питання, тому що знижка там 50%, а не просто абонка 60грн. Тому з підняттям ціни на абонку і ваша абонка може вирости до 80грн (якщо не помиляюсь). Те саме стосується, мабуть, і водафоновських знижок 50% на АП.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
А на третьем, основном номере, тариф smart life, но там абонка 60 грн.
а це цікаве питання, тому що знижка там 50%, а не просто абонка 60грн. Тому з підняттям ціни на абонку і ваша абонка може вирости до 80грн (якщо не помиляюсь). Те саме стосується, мабуть, і водафоновських знижок 50% на АП.
Как может быть скидка 50%, если абонка, вроде, 180 была?

Это индивидуальное предложение было за шиномонтаж

Morino

Користувач
Місто
Львів
Починаючи з 5-го лютого 2025 року при активації стартових пакетів: «Смарт Лайф 2020», «Вільний Лайф», «Вільний Лайф 2020», «Просто Лайф 2020», «Вільний Лайф. Регіон», «Вільний Лайф. Регіон 2020», «Потужний», «Дзвінкий БЕЗМЕЖ», «Шкільний Лайф», «Просто Лайф», «Смарт Лайф», останні будуть активуватися на умовах тарифного плану «Максі».

Починаючи з 5-го лютого 2025 року відбудуться зміни в пакетах послуги «Плюс» для наступних тарифних планів: «Смарт Лайф», «Вільний Лайф», «Platinum Лайф».
Деталі

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху