Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізован на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг
 
Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
09.08.14
Місто
Житомир
Телефон
Motorola G54
Тут скорее психологический барьер.
Уже писал об этом.

Никогда не обращали внимание на стиль разговора людей по безлимиту,
людей с ограничением пакетных минут
и людей полностью говорящих за деньги.

Особенно удручают персонажи времен полного внутрисетевого безлимита (неумение сформулировать мысль, быстро и лаконично довести ее до собеседника).

Так вот, изменения происходящие в тарифной линейке ЛС приведут к отоку абонентов такого класса. Симкарты, очень редко пополняя, они не выкинут. Основным оператором будет выбран другой. Уже писал, но повторюсь снова: практически все слоты в 2-х симочных смартфонах украинцы уже заполнили. Полки набили доверху. Все не от хорошего предыдущего абонентского опыта.

P.S. Особенно жалко пенсионеров, массово переведенных на ТП "Звонки всем". Сам лично наблюдал сие действии в ЦОА ЛС в своем городе.
Как раз на внешку теща общается коротко и лаконично (все-таки, начальник отделения)
А вот безлим внутри сети - обидно, таки обидно...
 
Реєстрація
12.04.10
Місто
Новомосковськ/Дніпро
Как быстро стартовали изменения после объявления квартальных результатов!
Если я правильно уследил за изменениями - теперь (из доступных для подключения тарифов) минимальный тариф для постоянных звонков будет 40 грн. И это только за звонки...
Уже почти ровня Киевстару
 

Morino

Користувач
Реєстрація
19.02.16
Місто
Львів
Как быстро стартовали изменения после объявления квартальных результатов!
Если я правильно уследил за изменениями - теперь (из доступных для подключения тарифов) минимальный тариф для постоянных звонков будет 40 грн. И это только за звонки...
Уже почти ровня Киевстару

І кс до того підтягнеться
 
Реєстрація
30.03.10
Місто
м. Кам'янське
Очередные масштабные изменения от лайфселл с 16.11.2016.
Для любителей информации, опубликованной в официальных изданиях.
Осторожно: много букв.

ТОВ "лайфселл", що надає послуги рухомого (мобільного) зв'язку під торговою маркою "lifecell", повідомляє про наступні зміни в обслуговуванні абонентів, починаючи з 16.11.2016 р.:

1. Можливість переходу (міграції) на тарифні плани "Смарт", "Смарт+" та "Смартфон 2G" буде закрито.

2. Обслуговування абонентів на умовах тарифних планів "Смарт" з Пакетом послуг "S" та "Смарт+" з Пакетом послуг "S" буде припинено. З 16.11.2016 р. обслуговування абонентів буде продовжено на умовах тарифного плану "Смартфон 3G+" з Пакетом послуг "XS", обсяг щомісячного Пакету послуг "XS" становитиме - 750 МБ Інтернету, безлімітні дзвінки на lifecell, 30 хв. на інші номери та 30 SMS, місячна плата буде становити 40 грн.

3. Обслуговування абонентів на умовах тарифних планів "Смарт" з Пакетом послуг "M" та "Смарт+" з Пакетом послуг "M" буде припинено. З 16.11.2016 обслуговування абонентів буде продовжено на умовах тарифного плану "Смартфон 3G+" з Пакетом послуг "S".

4. Обслуговування абонентів на умовах тарифних планів "Смарт" з Пакетом послуг "L" та "Смарт+" з Пакетом послуг "L" буде припинено. З 16.11.2016 обслуговування абонентів буде продовжено на умовах тарифного плану "Смартфон 3G+" з Пакетом послуг "M".

5. Обслуговування абонентів на умовах тарифних планів "Смарт" з Пакетом послуг "XL" та "Смарт+" з Пакетом послуг "XL" буде припинено. З 16.11.2016 обслуговування абонентів буде продовжено на умовах тарифного плану "Смартфон 3G+ " з Пакетом послуг "L".

6. Абонентам, що обслуговуються на тарифних планах, вказаних в пунктах 2 - 5, надається можливість по 23.11.2016 включно без додаткової оплати перейти (здійснити міграцію) на будьякий інший тарифний план, доступний для підключення.

7. Обслуговування абонентів на тарифних планах "Дзвінки всім+", "Легкий", "3G+ Вільний" та "Вільний Ultra" буде припинено. Абонентам вказаних тарифних планів надається можливість по 15.11.2016 включно без додаткової оплати перейти (здійснити міграцію) на будь-який інший тарифний план, доступний для підключення. В іншому випадку, починаючи з 16.11.2016 обслуговування абонентів буде продовжено на умовах тарифного плану "Дзвінки всім".

8. У тарифному плані "Дзвінки всім" Пакет послуг на 30 календарних днів включатиме безлімітні дзвінки всередині мережі lifecell та 50 хвилин на інші номери по Україні, Пакет послуг на день - безлімітні дзвінки всередині мережі lifecell. Вартість Пакету послуг на 30 календарних днів становитиме 40 грн, Пакету послуг на день - 3 грн. Вартість дзвінків всередині мережі lifecell понад Пакети послуг становитиме - 0,60 грн/хв,.Пакети послуг із зазначеними умовами діятимуть по всій території України.

Для абонентів, які підключили послуги "Запас на рік" та "Запас на півроку", умови надання послуг не зміняться до кінця терміну дії оплачених послуг.

9. Починаючи з 16.11.2016, не активовані до цієї дати початкові пакети з тарифними планами "Дзвінки всім+", "Легкий", "Смартфон 2G" з усіма пакетами послуг та/або особливими пропозиціями активуватимуться на умовах тарифного плану "Дзвінки всім".

10. В тарифному плані "3G Смартфон" вартість денного пакету послуг з акцією "Акційна плата для тарифного плану "3G Смартфон"" становитиме - за період надання акційної денної плати: з 1-го по 180 - й календарний день включно становитиме - 3 грн; з 181-го по 450- й календарний день включно становитиме - 4 грн.; з 451-го по 540-й календарний день включно - 5 грн., усі інші умови акції залишаються без змін.

11. В тарифному плані "3G Смартфон" вартість денного пакету послуг з акцією "Акційна плата для тарифного плану "3G Смартфон" 39" становитиме - за період надання акційної денної плати: з 1-го по 360- й календарний день включно становитиме - 4 грн.; з 361-го по 450-й календарний день включно - 5 грн., усі інші умови акції залишаються без змін.

12. В тарифному плані "3G Смартфон" вартість денного пакету послуг з акцією "Акційна плата для тарифного плану "3G Смартфон" 49" - за період надання акційної денної плати: з 1-го по 270-й календарний день включно становитиме - 4 грн.; з 271-го по 360-й календарний день включно - 5 грн., усі інші умови акції залишаються без змін.

13. В тарифному плані "3G Смартфон" вартість денного пакету послуг з акцією "Акційна плата для тарифного плану "3G Смартфон" 59" - за період надання акційної денної плати: з 1-го по 180-й календарний день включно становитиме - 4 грн.; з 181-го по 270-й календарний день включно - 5 грн., усі інші умови акції залишаються без змін.

14. В тарифному плані "3G Смартфон" вартість денного пакету послуг з акцією "Акційна плата для тарифного плану "3G Смартфон" 69" - за період надання акційної денної плати: з 1-го по 180-й календарний день включно становитиме - 5 грн., усі інші умови акції залишаються без змін.

15. В тарифному плані "3G Смарт 29" вартість денного пакету послуг становитиме - 3 грн, усі інші умови тарифного плану залишаються без змін.

16. В тарифному плані "3G Смарт 39" вартість денного пакету послуг становитиме - 4 грн, усі інші умови тарифного плану залишаються без змін.

17. В тарифному плані "3G Смарт 49" вартість денного пакету послуг становитиме - 4 грн, усі інші умови тарифного плану залишаються без змін.

18. В тарифному плані "3G Смарт 59" вартість денного пакету послуг становитиме - 4 грн, усі інші умови тарифного плану залишаються без змін.

19. В тарифному плані "3G Смарт" 69" вартість денного пакету послуг становитиме - 5 грн, усі інші умови тарифного плану залишаються без змін.

Всі тарифи наведені з урахуванням ПДВ та пенсійного збору з вартості послуг стільникового (рухомого) зв'язку.

Детальна інформація про тарифи, умови користування послугами: lifecell.ua, 0 800 20 5433 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України), 5433 (безкоштовно у мережі lifecell), у пунктах продажу lifecell.

ТОВ "лайфселл", 03110, м. Київ, вул. Солом'янська, 11, літера "А".
 

gloogin

Заблокирован
Реєстрація
29.07.16
Місто
Винница
Уже почти ровня Киевстару
Так покрытие ЛС местами получше будет!

Сеть модернизировали и еще модернизируют,
большие деньги вложили и еще вкладываю.
Пора и прибыль увеличивать.
А то что по ходу движения потеряют не один миллион абонентов (недавние отчеты это уже показывают), так оставшиеся уже больше платят (Я раз в шесть за 2016г.), а будут, по разным причинам, платить больше.

Большие надежды возлагают маркетологи ЛС на ТП "Свобода" и "Супер Свобода".
Через неделю будут видны последствия их планов.

Добавлено через 5 минут
Fraud, в пункте 10 пропущено 29

10. В тарифному плані "3G Смартфон" вартість денного пакету послуг з акцією "Акційна плата для тарифного плану "3G Смартфон" 29" становитиме - за період надання акційної денної плати: з 1-го по 180 - й календарний день включно становитиме - 3 грн; з 181-го по 450- й календарний день включно становитиме - 4 грн.; з 451-го по 540-й календарний день включно - 5 грн., усі інші умови акції залишаються без змін.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
01.05.11
Місто
Хмельницкий
Прощай лайф. 5 лет пользовался как 2ой сим картой. Удаляю теперь без сожаления. Алчность лайф погубит.

Отправлено с моего SM-T585 через Tapatalk
 
Реєстрація
16.02.08
Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Я вважаю що ребрендинг так і ця тарифна політика оператора була провальною. Багато ТП, все заплутано, так що з однієї сторони правильно що закривають ТП які наробили. А ціни, ну вони у всіх зростають.
 

johnlife

gutta cavat lapidem
Реєстрація
11.10.15
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
кстати, еще есть один, не очень древний ТП с территорией действия вся Украина (кроме Киева и р-нов области) всего за 25грн/мес

 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T

johnlife

gutta cavat lapidem
Реєстрація
11.10.15
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
Прапорщик, кстати на него есть возможность бесплатно перейти и пользоваться безлимом в сети
 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
johnlife, та я уже распланировал - маму перевожу на Смартфон 2G (она сейчас на Ультре с "Лёгкой"), брат уходит на Смартфон Контракт (он на Смарте кажется), девушка сидит на Смартфон+, у меня абонка снимается 14-го, так что я ещё успею месяц за 15 грн поговорить, а дальше видно будет - может новые тарифы появятся, а может, если покрытие таки улучшат, на Смартфон 3G S перейду. Вариантов куча, у меня симка точно в урну не полетит :)
 
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху