Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізований на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
СМС прийшла:
Скільки інтернету та хвилин повинно бути в вашому ідеальному тарифі? Пройдіть невеличке опитування, яке займе 1 хв.: https://tinyurl.com/2p8wk9z6 Дякуємо! Слава Україні!
Тут нові тарифи збираються пилити, а ви за дорогезним Хендмейдом плачете!

Питають, скіко тре інтернету, а скіко хвилин на усіх (мобільні, міські), а скіко то має коштувати за 4 тижні? А може дітям до 17 тре дисконт? А чи є у мене діти до 17 років?
Ну й номер телефону наостанок запитали.
Може, буду в перших рядах, кому запропонують 60+ ГБ, 1500+ хвилин на усіх за 201-300 грн)))

Останнє редагування:
Місто
Київ
А може дітям до 17 тре дисконт? А чи є у мене діти до 17 років?
цiкаво як це технiчно може виглядати, знижка для дiтей з захистом вiд дорослих свинорилiв
Треба пiдтвердити учнiвським як у транспортi?
свiдоцтвом про народження чи авторизацiя через Дiю Мрiю?
Чи просто все це формально як у Школолайфi ?

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху