Так. На іншому сайті.То ви певно з маркету взяли
Запитували, щоб Бізнес Стартап був ціною для незвичайних користувачів.
Останнє редагування:
Так. На іншому сайті.То ви певно з маркету взяли
Це зовсім іншеЗнижка 40% та додаткові 30Гб інтернет для нових підключень наА есть не обычные? Как раз думаю уходить на Стартап....
Бізнес Стартап 180
108,00 грн./міс. (зі знижкою)
Безліміт по lifecell
300 хв по Україні
100 СМС по Україні
60 Гб (30 Гб + 30 Гб) Інтернет
20 хв за кордон
Послуга lifecell plus* (дві на вибір)
То не мнп, то тільки окремі корпи таке мають.Так. На іншому сайті.То ви певно з маркету взяли
Запитували, щоб Бізнес Стартап був ціною для незвичайних користувачів.
Той самий тариф, але для нових підключень. І невідомо, скільки місяців буде знижка.Це зовсім інше
Я це знаю.То не мнп, то тільки окремі корпи таке мають.
Так, той тариф, але це додаткові персональні знижки, які до обговорення переносу номерів не мають стосунку.Той самий тариф
Такі знижки тривають роками, бо корпорації великіневідомо, скільки місяців
Я писав про ціну тарифу Бізнес Стартап для звичайних та "незвичайних" користувачів. 180 та 108 грн для нових підключень у деяких корпораціях.Так, той тариф, але це додаткові персональні знижки, які до обговорення переносу номерів не мають стосунку.
Враховуючи останні нововведення щодо збільшення цін корпоративних тарифів Лайфселл, я дуже сумніваюся, що знижка для нових підключень на Бізнес Стартап у деяких корпораціях збережеться "роками". Якщо збережеться, то я не проти.Такі знижки тривають роками, бо корпорації великі
Вище вся інформація єШановний клієнте! З 28.05.2025 у тарифі "Інтернет для бізнесу 30 ГБ" буде змінено вартість пакету послуг - 149 грн/календарний місяць. Деталі: s.lifecell.ua/7n66
Я и не спорю.Вище вся інформація єШановний клієнте! З 28.05.2025 у тарифі "Інтернет для бізнесу 30 ГБ" буде змінено вартість пакету послуг - 149 грн/календарний місяць. Деталі: s.lifecell.ua/7n66
Откуда информация?Стоимость Услуги повышают
Із дописів вище.Откуда информация?
Є теми про теревені, а ось тут потрібні факти. Такого підвищення поки немає.Із дописів вище.![]()
Це той що за 75 грн?Прийшла смс на "Ваш вибір" : Шановний клієнте! Ваш тариф буде закрито з 01.006.2025, обслуговування буде на тарифі "Бізнес альянс".Безліміт на лайфселл,соцмережі,25 Гб інтернету, 300 хв на інші мережі, 100 SMS.Вартість 160грн/міс.
за 60Це той що за 75 грн?Прийшла смс на "Ваш вибір" : Шановний клієнте! Ваш тариф буде закрито з 01.006.2025, обслуговування буде на тарифі "Бізнес альянс".Безліміт на лайфселл,соцмережі,25 Гб інтернету, 300 хв на інші мережі, 100 SMS.Вартість 160грн/міс.
Там Вопрос задан.Откуда информация?Стоимость Услуги повышают
Щедро.надаємо Вам 1Гб інтернету на 7 днів