Шахрайські дії з відновлення номеру

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Стаття 24. Адвокатський запит

1. Адвокатський запит - письмове звернення адвоката до органу державної влади, органу місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, громадських об’єднань про надання інформації, копій документів, необхідних адвокату для надання правничої допомоги клієнту.

До адвокатського запиту додаються посвідчені адвокатом копії свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, ордера або доручення органу (установи), уповноваженого законом на надання безоплатної правничої допомоги. Вимагати від адвоката подання разом з адвокатським запитом інших документів забороняється.
З.І. Питання на яке я не чую відповіді - "Що саме Ви бажаєте отримати в підсумку?"

Місто
Київ
Телефон
Iphone
Стаття 24. Адвокатський запит

1. Адвокатський запит - письмове звернення адвоката до органу державної влади, органу місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, громадських об’єднань про надання інформації, копій документів, необхідних адвокату для надання правничої допомоги клієнту.

До адвокатського запиту додаються посвідчені адвокатом копії свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю, ордера або доручення органу (установи), уповноваженого законом на надання безоплатної правничої допомоги. Вимагати від адвоката подання разом з адвокатським запитом інших документів забороняється.
З.І. Питання на яке я не чую відповіді - "Що саме Ви бажаєте отримати в підсумку?"
Бажано отримати записи двох розмов шахраїв з оператором кол центру водафон. Тих розмов, коли оператор надав доступ до майводафон і прийняв заявку на переадресацію на номер шахраїв.З цього буде зрозуміло як проходила ідентифікація.

також бажано отримати зміст чатів в системі май водафон. Іх в той день було 4, в мене в додатку видно 1

на основі цього буде розуміння що дійсно сталося, і далі приймати рішення як діяти

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Я точно впевнений шо була підміна номеру чи халатність або змова оператора. Тільки ніхто не зацікавлений в тому розбиратися.

І без водафону чи поліції те не відбулося.
тому вони і не дають ніяких доказів бо з доказами можна йти в суд

навіть якщо то помилка чи шахрайство співробітника вони наружу те не винесуть.

А без доказів у суд нема сенсу йти, вони нададуть виписку і все

як добитися експертизи по вишках та імей телефону з якого дзвонили шахраї, ось питання
І як отримати записи розмов, але думаю там навіть голос може бути підроблений
Покопався в старих зверненнях НКЕК і знайшов дещо цікаве.
Відповідно до пункту 13 частини першої статті 107 Закону України "Про електронні комунікації", кінцеві користувачі послуг під час замовлення та/або отримання електронних комунікаційних послуг мають право на оскарження неправомірних дій постачальників електронних комунікаційних послуг шляхом звернення до суду або уповноважених державних органів.

Окремо знайшов статтю 107 на сайті Верховної Ради. Можливо там знайдете щось.
Чи вказували ви статті в зверненні?

Місто
Київ
Телефон
Iphone
Отримав відповідь від поліціі. Вони не бачать в цьому кримінального злочину.

Зверху