Швидка зарядка

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Хмельницький
За визначенням Type A - QC
Type C - PD
Але маю шнурок від toocki typeA-typeC з індикацією, то він і від норм зарядок з виходом type A показує на виході поряд зі значенням потужності і значок pd. Може перевірю потім протоколи якимось модним юсб-тестером.

• Haha
Реакції: tw-r

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Місто
Хмельницький
Зарядка може були і до 12/15/20В. Але чи саме протокол pd може видаватися з роз'єму typeA?
От зараз спробував: зарядка toocki GaN-006 65Вт, може видавати до 20В і з typeC i з typeA. Провід вставив в typeA, вихід typeC в pd trigger cmtpd, який має вихід typeA. Тригер працює, тобто напруга на виході змінюється.IMG_20250419_180517564.jpg

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Хлопці, не сваріться, той кабель лайно і за 30 грн не потрібен, коли вже про них забудуть ?? PD тригер - це наше все!

йопти!! Друже, дякую!!! Я чомусь про це не знав і шукав як з павербенку заживити Ноут на 20 В, а виходить що така штука існує і вартість копіїчна.
Форум просто огінь 👏👏👏

Місто
Хмельницький
Хлопці, не сваріться, той кабель лайно і за 30 грн не потрібен, коли вже про них забудуть ?? PD тригер - це наше все!

йопти!! Друже, дякую!!! Я чомусь про це не знав і шукав як з павербенку заживити Ноут на 20 В, а виходить що така штука існує і вартість копіїчна.
Форум просто огінь 👏👏👏
Тригер допоможе коли сам павер може 20В віддавати. Таких не дуже багато. Більшість до 12В.

Місто
Одесса

Форум просто огінь 👏👏👏
Тригер допоможе коли сам павер може 20В віддавати. Таких не дуже багато. Більшість до 12В.

а если павер сотку типа выдаёт, тригер как понижайка или ?

• Dislike
Місто
Хмельницький
Сотку вольт?
Post automatically merged:

Портативне зарядне пристрій iWALK Mini 4500 мАг, USB-C 20 Вт з функцією швидкої зарядки, сумісний з iPhone 16 Pro Max/16 Pro/16/15, Samsung Galaxy S24 S23 Series, LG, HONOR, Xiaomi, iPad, AirPods (093566045)

На Алло по 33грн.Screenshot_2025-04-20-01-21-03-190-edit_allo.ua.jpg
Код товару 22330027-4606

Місто
Хмельницький
Місто
Одесса
А чи Ви знаєте тригер для чого? І чи можна понизити їм Вашу "сотку" для живлення менш потужних споживачів?

на 100% не знаю и наверное если бы знал, то не спрашивал бы, логично ?

что нельзя нормально ответить, без этих хождений вокруг, да около ?!

• Haha
Місто
Хмельницький
Lets, Прошу пробачити мене, подумав, що Ви це шуткуєте.
Тригер може працювати з джерелом живлення, яке може віддавати не тільки 5В, а і більше. В мене до 20В, і тригери теж до 20В. Може є на більшу напругу, не знаю.
Так от, є QC-trigger, є PD-trigger.
Наприклад, є зарядка/павер, що вміють QC/PD до 20В. В Вас є мобілка/смарт/павер, який може приймати до 12В. То та зарядка/павер і дадуть 12В. А якщо у Вас є роутер/вентилятор/інше на 9/12В, то без тригера вони отримають тільки 5В. Керуванням тригера можна "тригернути" (вибачте за тавтологію).
А за "сотку" я зрозумів. Запас по потужності не завадить. Хоча є люди, що питають чи не буде чого поганого від зарядки на 20/30/40/більше Вт, якщо їх телефон бере не більше 5Вх2А. Так він більше і з сотки не візьме. Інколи навпаки ставлю менш потужну (але "правильну", із захистом) зарядку для повільнішого заряджання пристроїв в деяких випадках.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Задача тригера - дати джерелу живлення правильну команду, щоби джерело живлення видало потрібну напругу: 5/9/15/20 В.
"Сотка" - це потужність джерела живлення. Видається на напрузі 20В зі струмом 5А.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
якщо в мене павєр банк підтримує Power Delivery до 20Вт та Quick Charge до 22.5Вт - підійде для ноута?

Місто
Львів
якщо в мене павєр банк підтримує Power Delivery до 20Вт та Quick Charge до 22.5Вт - підійде для ноута?
Залежно який бук. У мене HP - порт зарядки Type-C, комплектна зарядка 45W. Від павера 22,5W не заряджається, от від павера 35W тільки в виключеному стані.

Зверху