Зависит от зарядного. Мой Baseus 65W GaN5 Pro на Type A в том числе поддерживает кучу режимов:PD підтримують лише порти з Type C, чи Type A також?
Там якраз не зазначено, який протокол. Бо QC не є PD. PD-тригер не зможе перевести QC-порт на 12В.на Type A в том числе поддерживает кучу режимов
Точно, QC-протокол тоже поддерживает 20V, какой-то пробел тут у меня выходит.не зазначено, який протокол
по стандарту не може. Але ніхто не заборонить деяким виробникам реалізувати PD на будь-якому порті, хоч на type-B.Але чи саме протокол pd може видаватися з роз'єму typeA?
Хлопці, не сваріться, той кабель лайно і за 30 грн не потрібен, коли вже про них забудуть ?? PD тригер - це наше все!
Тригер допоможе коли сам павер може 20В віддавати. Таких не дуже багато. Більшість до 12В.Хлопці, не сваріться, той кабель лайно і за 30 грн не потрібен, коли вже про них забудуть ?? PD тригер - це наше все!
йопти!! Друже, дякую!!! Я чомусь про це не знав і шукав як з павербенку заживити Ноут на 20 В, а виходить що така штука існує і вартість копіїчна.
Форум просто огінь![]()
Тригер допоможе коли сам павер може 20В віддавати. Таких не дуже багато. Більшість до 12В.Хлопці, не сваріться, той кабель лайно і за 30 грн не потрібен, коли вже про них забудуть ?? PD тригер - це наше все!
йопти!! Друже, дякую!!! Я чомусь про це не знав і шукав як з павербенку заживити Ноут на 20 В, а виходить що така штука існує і вартість копіїчна.
Форум просто огінь![]()
Сотку вольт?
Знаю. А чи Ви знаєте тригер для чого? І чи можна понизити їм Вашу "сотку" для живлення менш потужних споживачів?Сотку вольт?
а вы не знаете какую сотку обыкновенные паверы выдают ?
А чи Ви знаєте тригер для чого? І чи можна понизити їм Вашу "сотку" для живлення менш потужних споживачів?
Тригер допоможе коли сам павер може 20В віддавати. Таких не дуже багато. Більшість до 12В.
якщо в мене павєр банк підтримує Power Delivery до 20Вт та Quick Charge до 22.5Вт - підійде для ноута?...
Тригер допоможе коли сам павер може 20В віддавати. Таких не дуже багато. Більшість до 12В.
Залежно який бук. У мене HP - порт зарядки Type-C, комплектна зарядка 45W. Від павера 22,5W не заряджається, от від павера 35W тільки в виключеному стані.якщо в мене павєр банк підтримує Power Delivery до 20Вт та Quick Charge до 22.5Вт - підійде для ноута?