9 этажка оптики больше нет водафон пока не подключил дом, есть киевстар 175грн до 100 мбит и можна заказать услугу 70грн гигабит.Hanter, багатоповерховий будинок чи приватний сектор? Ціна величезна для такої швидкості Інтернету. На жаль. І альтернативи немає?
Измерял часы пик стабильно 900 на 900 но говорит подрядчик еще всех не переключили с фринета на оптику водафоне может скорость упасть буду наблюдать.Hanter, вечером какая скорость? Просто интересно. У меня в любое время суток - примерно одинаковая.
Хорошо, что есть несколько провайдеров интернета в доме и конкуренция.
Закачка через HTTPS чи FTP іде в один потік, тому всю доступну смугу пропускання утилізувати,часто, досить складно, але приріст точно має бути. Для 100 МБіт каналу типова швидкість в 1 потік - десь 11 МБайт/сек, для 1 ГБіт - до 120 МБайт/сек.приріст швидкості в закачці файлів з фекса і закордонних фтп з його роботи
Все трошки ще залежить від пірінгів обох провайдерів, але приріст у швидкості буде. У мене схожі потреби, і я витискав з ФТПшок на Франкфурті 60-70 МБайт/сек (три файли одночасно, відповідно три потоки), фекс теж бігать буде 20-30 МБ/сек.чи буде рельний приріст швидкості в закачці файлів з фекса і закордонних фтп з його роботи
Звісно буде, якщо роутер нормальний у нього, і працюватиме не по вайфай, а з езернет гігабітним в компі.чи буде рельний приріст швидкості в закачці файлів з фекса і закордонних фтп
Якщо клієнт (і роутер) вміє 2R2T або кращє, то 350..700 МБіт/сек витисне навіть по безпроводу.працюватиме не по вайфай
300...500 мбіт/с видасть в реальних умовах.нажаль все по WiFi