Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Hanter, багатоповерховий будинок чи приватний сектор? Ціна величезна для такої швидкості Інтернету. На жаль. І альтернативи немає?

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Hanter, багатоповерховий будинок чи приватний сектор? Ціна величезна для такої швидкості Інтернету. На жаль. І альтернативи немає?
9 этажка оптики больше нет водафон пока не подключил дом, есть киевстар 175грн до 100 мбит и можна заказать услугу 70грн гигабит.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
SvPet, Вот и Водафоне Домашний Интернет уже подключил дом, долго ждал 2 месяца точно и 125грн в месяц до конца 2026 года.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Hanter, вечером какая скорость? Просто интересно. У меня в любое время суток - примерно одинаковая.
Хорошо, что есть несколько провайдеров интернета в доме и конкуренция.

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Hanter, вечером какая скорость? Просто интересно. У меня в любое время суток - примерно одинаковая.
Хорошо, что есть несколько провайдеров интернета в доме и конкуренция.
Измерял часы пик стабильно 900 на 900 но говорит подрядчик еще всех не переключили с фринета на оптику водафоне может скорость упасть буду наблюдать.

Місто
Харків
Телефон
iPhone 12 Pro 256Gb
Что скажете про скорость работы и пинги провайдера Макснет? Подключение по оптике через ONU + роутер ASUS RT-AX82U. Сделал локальный тест + тесты на Франкфурт и Лондон.
18608073721.png

18608101625.png

18608078300.png

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
в друга зараз ЛокалНет тариф на 100Мбіт не оптика
хоче перейти на UNDERNET тариф 1000Мбіт оптика

чи буде рельний приріст швидкості в закачці файлів з фекса і закордонних фтп з його роботи
на локалі зараз з двох ресурсів швидкість завантаження 9 і 2 мб
в нього там дуже великі об'єми
якщо потрібно можу уточнити ще якісь нюанси
чи є сенс переходити бо абонка буде більша
я так розумію на локалі сенсу в дорожчому тарифі немає бо і цей всього на 10% в цих напрямках розганяється ...

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
приріст швидкості в закачці файлів з фекса і закордонних фтп з його роботи
Закачка через HTTPS чи FTP іде в один потік, тому всю доступну смугу пропускання утилізувати,часто, досить складно, але приріст точно має бути. Для 100 МБіт каналу типова швидкість в 1 потік - десь 11 МБайт/сек, для 1 ГБіт - до 120 МБайт/сек.

Як приклад, щойно тестанув перекидання файлу 3гб на фекс, канал 1 ГБіт, оптика:
  • аплоад - 20 МБайт/сек
  • давнлоад - 32 МБайт/сек
Перекинув той же файл на корпоративне мережеве сховище, по HTTPS, швидкість ~ 115 МБайт/сек.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
чи буде рельний приріст швидкості в закачці файлів з фекса і закордонних фтп з його роботи
Все трошки ще залежить від пірінгів обох провайдерів, але приріст у швидкості буде. У мене схожі потреби, і я витискав з ФТПшок на Франкфурті 60-70 МБайт/сек (три файли одночасно, відповідно три потоки), фекс теж бігать буде 20-30 МБ/сек.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
чи буде рельний приріст швидкості в закачці файлів з фекса і закордонних фтп
Звісно буде, якщо роутер нормальний у нього, і працюватиме не по вайфай, а з езернет гігабітним в компі.

Зверху