Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
У Китаї запустили інтернет 10G. Він у 10 разів швидший за звичайний

Компанії Huawei та China Unicom запустили в Китаї першу 10G інтернет-мережу в технологічному центрі Китаю – районі Сюн'ань поряд із Пекіном, використовуючи нову технологію 50G PON. Швидкість у мережі сягнула понад 9800 Мбіт/с.

Мережа побудована за унікальною технологією, яка дозволяє швидко передавати дані на рівні 10G (в 10 разів швидше, ніж звичайний інтернет), а також зменшує затримки до мілісекунд.

Швидкість завантаження в мережі становить 9834 Мбіт/с, а швидкість виправлення – 1008 Мбіт/с, що значно перевищує стандартний інтернет для дому.

Останнє редагування:
Місто
Суми
У Китаї запустили інтернет 10G. Він у 10 разів швидший за звичайний

Компанії Huawei та China Unicom запустили в Китаї першу 10G інтернет-мережу в технологічному центрі Китаю – районі Сюн'ань поряд із Пекіном, використовуючи нову технологію 50G PON. Швидкість у мережі сягнула понад 9800 Мбіт/с.

Мережа побудована за унікальною технологією, яка дозволяє швидко передавати дані на рівні 10G (в 10 разів швидше, ніж звичайний інтернет), а також зменшує затримки до мілісекунд.

Швидкість завантаження в мережі становить 9834 Мбіт/с, а швидкість виправлення – 1008 Мбіт/с, що значно перевищує стандартний інтернет для дому.

І це ще раз доводить, що сучасні технології мають бути не тільки в мегаполісах, а й у кожному господарстві. Саме тому я й техніку обслуговую як слід — наприклад, на Motozilla завжди можна знайти якісні запчастини для мотоблоків: https://motozilla.com.ua/category/zapchasti-dlya-motoblokov/. Бо і мотоблок має «літати», а не буксувати на кожному метрі.
А в нас поки мріємо про стабільні 100 Мбіт/с без обривів

Останнє редагування:

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
в Україні з ковідних часів реальність 3-8 гігабіт в приватних оселях. Викиньте совок з голови
XGS-PON только-только с 2025 года, не спеша, начинает внедрятся в крупных городах, где вы пять лет назад видели такие скорости интересно ?

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Швидкість домашнього інтернету влаштовує. Проблем немає.

Вкладення

• eedte.png
    eedte.png
    59.3 КБ · Перегляди: 36
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
в Україні з ковідних часів реальність 3-8 гігабіт в приватних оселях. Викиньте совок з голови
XGS-PON только-только с 2025 года, не спеша, начинает внедрятся в крупных городах, где вы пять лет назад видели такие скорости интересно ?
Київ, м.Чернігівська. 10 Гігабіт для приватних осіб. https://10g.net.ua/
2.5 Гігабіта ще, наприклад, "Апельсин" провайдер в Києві, "Лінком" Львів.

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
У Львові два монополіста: "Копійка" і "Лінком". 2.5 і 1.5 гігабіта за прийнятні гроші по всьому Львову. В Києві у мене в будинку КС, DVL, VF, ІТ-технології, Русанівка-нет. Гігабіт є у всіх. Навіть сраний Київстар 6 годин без світла працює, Русанівка 12 годин. Собі зробив 2 Гігабіта об'єднанням на роутері КС+Русанівка. Меншим провайдерам з 1 Гбіт швидкості нема чого робити на ринку.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Швидкості домашнього інтернету до 100 Мбіт/с для когось достатньо. Але деякі провайдери пропонують можливість оплатити гігабітний інтернет на рік (рік без абонплат) за ціною набагато меншою, ніж 12 місяців платити за тариф 100 Мбіт/с. Я три роки користуюсь такою можливістю. Дуже вигідно.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Місто
Львів
деякі провайдери пропонують можливість оплатити гігабітний інтернет на рік (рік без абонплат) за ціною набагато меншою, ніж 12 місяців платити за тариф 100 Мбіт/с
А конкретику можна? Зі зазначенням назви провайдера та суми за рік гігабіту.

Місто
Львів
Ну то й напишіть. Мені, як користувачеві ДІ КС з тарифом 100грн./міс за 100 мбіт просто порівняти цікаво.
У Львові мій маленький районний, якого мав ще з 90-х років, провайдер вже років 3-5 як не витягує цінової конкуренції з КС, а також з п'ятьма менш глобальними, з яких найдешевший Копійка з акцією гігабіт за рік 1499.
Яка чи то ще діє, чи лише до 15 квітня була, з їхнього сайту незрозуміло.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
magodzec, я не користуюсь домашнім інтернетом від Київстару, тому що часто доводиться бувати на сайтах, які Київстар блокує. Користувався VPN. Це дуже незручно. Відмовився від ДІ Київстар.

Останнє редагування:
Зверху