Місто
Львів
часто доводиться бувати на сайтах, які він блокує. Користувався VPN. Це дуже незручно
Вперше чую що якийсь локальний провадер у центральній Україні блокує менше сайтів, аніж якийсь КС. Як це можливо, вони ж, локальні, не напряму підключені, а через обмежену кількість великих загальнонаціональних, де і блокують все, що у законі прописано?

А на рахунок VPN, то я його окремо використовую рідко, лише коли треба показати свій вихід з IP якоїсь конкретної країни, а усі можливі поточні блокування обходяться через wireguard на роутері. Незручностей у цьому ніяких.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Вперше чую що якийсь локальний провадер у центральній Україні блокує менше сайтів, аніж якийсь КС.
Блокує саме КС. Тому я відмовився від ДІ Київстару. Не локальний провадер

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
найдешевший Копійка з акцією гігабіт за рік 1499.
В них лише підключення 1500грн, до ціни річного пакету, тобто разом перший рік 3000, наступний (якщо не буде зростання тарифів) рік вже 2500грн за пакет.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А на буя платить за 100 мегабит если по той же цене 1 гигабит?
Це дуже залежить від місця, провайдеру і тд, всі езернет-провайдери у мене на районі виставляють тарифи за 100 менше, ніж ніж гігабіт, і навіть менше 100 є тарифи "для бомжів". А ось pon-івські, наприклад Вега/Водафон, не розділяють тарифи. Якщо у абона роутер 100ка, то це його проблеми.

Місто
Чернигов
Великі міста, такі як Київ, Львів, мають вибір. У нас в місті не особливо є вибір. Місцеві цінники тримають 300-350 грн. КС, у порівнянні з gpon місцевих, відпочиває. Про ДІ Водафон та Лайфсел тільки мрії. Водафон зайшов у місто, але ніякі заявки про бажання підключити не приймає. Лайфсел взагалі не рухається.

Місто
Харків
Вперше чую що якийсь локальний провадер у центральній Україні блокує менше сайтів, аніж якийсь КС. Як це можливо, вони ж, локальні, не напряму підключені, а через обмежену кількість великих загальнонаціональних, де і блокують все, що у законі прописано?
У КС очень странная политика, блокируют много чего от себя, что вызывает дискомфорт.

Місто
Львів
В них лише підключення 1500грн
Я не вникав за відсутності потреби, але в рекламці, що кинули у поштову скриньку, було зазначено про безкоштовне підключення.
Можливо це лише до мого району та конкретної багатоповерхівки.

блокируют много чего от себя, что вызывает дискомфорт
Я того не розумію, який може бути дискомфорт якщо все заблоковане обходиться роутером?

Місто
kiev
якщо у когось дійсно 1гбіт дешевше 100 то звісно можна брати, тим паче обладнання оновлюється і для провайдера краще вже ставити новіше обладнання і з 2.5 і 10 гбіт чим тримати застарілу сотку скрізь

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
magodzec, які 1500? То тільки для нових підключень. Старим 2500 грн рік гігабіту від "Копійки". І в моєму будинку у Львові починалось з 1500 грн за підключення оптики в 2022, в 2023 уже 1000 грн хотіли, а зараз за 500 грн готові підключити.
rusanovka_utppon-25_ukr_small.jpg
Маю в Києві зараз 10 грн/місяць на 10 місяців Гігабіт Русанівка нет.

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
walerka, рускіх незалежних балаболів слухати і кінокрад в 240р онлайн дивитись 5 Мбіт з головою вистачає. Особливо, якщо ноутбуку 10-15 років і процесор фізично не може обробити гігабіт.
Зараз 1 гігабіт і 100 по ціні відрізняється як раніше 20 мегабіт і 100. Ціна горнятка кави в центрі Львова.

Місто
Львів
в Києві зараз 10 грн/місяць на 10 місяців Гігабіт Русанівка нет.
Це якась персональна пропозиція? Бо зайшов на їхню сторінку і бачу лише акцію по 25 грн/міс на рік за інтернет + ТБ, а далі чи то по 330 чи по 380/міс. Що є в 15 разів більше, оце замануха! :ROFLMAO:
Ціна горнятка кави в центрі Львова.
Вимірювати кавою некоректно, краще у відсотках підвищення місячної плати за гігабіт. У мому ДІ КС треба до 100 грн/міс за сотку доплатити ще 70, тобто на 70% більше. Може це й копійки у порівнянні зі світовими тарифами, але навіщо переплачувати 70% за щось, у чому не маєш потреби? Я вже писав що жоден канал 4к, який дивлюся з IPTV, не має бітрейту вищого за 20 mbps, також 4к кіно з торентів теж нормально йде на сотці онлайн, то коли той гігабит стане в потребі? Раз в рік якийсь дистрибутив ОС скачати за 2 хвилини замість 8-ми?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Шановні адміністратори. Закрийте цю тему, або почистить від оцього бреду "100 мегабит хватит усем", "зачем мне платить за 1 гигабит", "выпью на эти деньги кофе".

Місто
Львів
Панове, трохи не в тему швидкості, але питання щодо інтернету.
Суть в наступному: новобудова, закритий масив, забудовник конструктивно передбачив кабелеводи для слаботочки (оптика, домофон, відеоспостереження і т.п.) з оглядовими люками на кожному поверсі, апаратура провайдера на горищі в окремій шафі. Оптика розводилась по квартирах на стадії будівництва - під штукатуркою, все акуратно. Зараз будинком думаємо "запросити" Київстар, чи іншого провайдера, чисто для створення конкуренції. Питання: як в Київстара з культурою кабельменджменту, можливо змусити організувати акуратні короба, чи ліплять все воздушкою по сходових клітках?

Місто
Львів
як в Київстара з культурою кабельменджменту
Такої культури нуль. Не знаю як куди, але в жеківську багатоповерхівку приходить неголений хлопчина з розсіяним поглядом і тягне зі стриху аби як сходовими клітинами перекеручений в бухті кабель, не розпрямляючи його і прибиваючи метрів через 2-3. Це все виглядає жахливо.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зараз будинком думаємо "запросити" Київстар, чи іншого провайдера
Запросіть Водафон, вони на оптику із самого початку "заточені", точно довго працює без живлення, норм тариф за 1 Гбіт (який реально тримається, як мінімум по UA-IX), рефералки. У майстрів "гнучкий" підхід, моє бажання поставили оптичний блок в щитку поза межами квартири (туди була проведена витуха під час ремонту) не викликало спротиву або нерозуміння.

• Haha
Реакції: tw-r
Місто
Львів
Запросіть Водафон, вони на оптику із самого початку "заточені", точно довго працює без живлення, норм тариф за 1 Гбіт (який реально тримається, як мінімум по UA-IX), рефералки. У майстрів "гнучкий" підхід, моє бажання поставили оптичний блок в щитку поза межами квартири (туди була проведена витуха під час ремонту) не викликало спротиву або нерозуміння.
Не в тому суть, дійсний провайдер також стабільно працює та енергонезалежний - я ж написав, що оптика заведена в кожну квартиру.
Справа в тому, що будинкові збори не дозволять ґвалтувати під'їзд (я й сам проти). Якщо в канал слаботочки ще залізти можна, то в щитові втиснути оптичні розгалужувачі іншого провайдера вже немає куди. Ще залишається питання, як заводити в квартири: штробити по новому коридор, чи залишати воздушку. Якщо воздушка, то будуть акуратні короба чи буде висіти неподобство?
Такої культури нуль.
Погано.

Місто
Луцьк
я не користуюсь домашнім інтернетом від Київстару, тому що часто доводиться бувати на сайтах, які Київстар блокує. Користувався VPN. Це дуже незручно.
Так, є таке. Це поки єдиний мінус ДІ, який моментами справді неймовірно бісить, відколи я перейшов до нього з Датагруп, котрим користувався більше 10 років.

Місто
Харків
Питання: як в Київстара з культурою кабельменджменту, можливо змусити організувати акуратні короба, чи ліплять все воздушкою по сходових клітках?
Все зависит от адекватности подрядчика, но в большей части они в неадеквате, если хотите аккуратно, то кто-то должен постоянно стоять у них над душой, вести надзор и требовать делать по людски, малейшие косяки фоткать и отправлять жалобы в КС, по другому они не способны работать.

• Like
Реакції: tw-r
Зверху