Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
andreuskas, як знали що кешбеку не буде? Показує додаток кешбек?
Путем оплаты полной суммы с привязкой карты к П24 как в укрсибе раньше. Кстати оказывается IBAN здесь всетаки бесплатный. Правда проводится до 1часа по времени.

• Like
Реакції: Asin
Місто
Hranice
Хтось розраховувався у валюті? По якому курсу знімає?

USD 37.45 , EUR: 13.06 40.41, 18.06 41.09. Курс фіксується на момент авторизації. Де його подивитись наперед, не знаю :unsure:
А конвертація у них через долар чи євро? Або залежить від платіж. системи?

Місто
Kyiv
Хтось розраховувався у валюті? По якому курсу знімає?

USD 37.45 , EUR: 13.06 40.41, 18.06 41.09. Курс фіксується на момент авторизації. Де його подивитись наперед, не знаю :unsure:
А конвертація у них через долар чи євро? Або залежить від платіж. системи?
На сайті банку свого часу була новина "26.11.2020.Розрахунки у євро змінюються", з якої випливало, що банк закрив страховий депозит Mastercard у EUR, тому розрахунки навіть з EUR-карт йшли через USD. Зараз новину вже прибрали, але сумніваюсь, що відновили депозит. Тому, скоріше за все, для Mastercard валюта розрахунку USD. Не знаю, чи є в них віза, у мене тут тільки Mastercard.

Останнє редагування:
Місто
Днепр
До війни конвертація була через долар, причому навіть євро рахували через долар. Як зараз – не знаю.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Итак, конюшню развалили, идём сюда.
Я правильно понимаю, что нужно просто онлайн открыть UnexSmart и СЭП оттуда бесплатный?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Да, я кстати, на оборот иду отсюда к пиреусу. Имейте ввиду по окончанию срока карта блокируется, но по реквизитам можно забрать с неё деньги. Закрыть можно удалённо если в пункте проживания, регистрации и по близоси нет отделения банка.

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Да, я кстати, на оборот иду отсюда к пиреусу. Имейте ввиду по окончанию срока карта блокируется, но по реквизитам можно забрать с неё деньги. Закрыть можно удалённо если в пункте проживания, регистрации и по близоси нет отделения банка.
О чем речь? Какие блокировки? Может вы всего лишь повторную идентификацию не прошли?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
О чем речь? Какие блокировки? Может вы всего лишь повторную идентификацию не прошли?
Да, у карты вышел срок действия и сегодня её заблочили. Для повторной идентификации предлогают посетить отделение, которое от меня очень далеко.

Місто
Днепр
Не повинно працювати :) Вчора закінчився термін дії вже другої картки (UnexSmart), і так само, як і першу (UnexCard), її заблокували. Перевипуск лише через відділення. Принаймні 2 місяці тому так було.

• Like
Реакції: Asin
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
andreuskas, ingeniero, можна віртуальну картку на сайті банку випустити лише треба мати дію, так казали кц і навіть так можна пройти верифікацію клієнта. Спробуйте)

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
andreuskas, ingeniero, можна віртуальну картку на сайті банку випустити лише треба мати дію, так казали кц і навіть так можна пройти верифікацію клієнта. Спробуйте)
У мене зустрічне питання. Нащо тягнути кота за хвоста, чи не краще вже таким же чином відкрити Піреуса?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
В связи со скоропостижной утратой коня, судьба привела сюда. Открыл виртуальную карту.
Правильно ли я понимаю, что в этой банке СЭП бесплатно, р2р платно? Есть ли возможность в отделении бесплатно получить пластик?

Місто
Днепр
Віртуальна карта – це добре, і вона в мене теж є, але мені краще саме перевипустити, бо і вчора на цю карту відсотки впали і ще будуть падать. З рахунку заблокованої карти гроші можна стягнути на віртуальну, чим і користуюся, але краще було б навіть не дбати про стягування.

До речі, може хто знає, як прибрати заблоковані карти з віджету Картки? А то в мене 4 карти, а на віджеті видно лише 3, 2 з яких заблоковано.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Підкажіть, будь ласка, так зараз поповнення рахунку Юнекс з Привату без комісії Привату?
Чи то було раніше?

• Like
Реакції: cat

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Хотів її відкрити:
Картка розстрочки Мед через дію. Але пише що в запит містить відсутні в дії документи.
Написав в чат: - Для відкриття картки в Дії повинні бути данні ІД паспорта, або закордонного паспорта.
- Закордонний паспорт у Вас є, але судячи з усього в Дії його немає. :durdom:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
пройшов реєстрацію
написало що за кілька хвилин прийдуть кілька смс з даними картки і тд
але нічого не приходить вже пів години
хто знає в них кілька хвилин це скільки саме ?
як анєк починається
дружина :- буду готова за кілька хвилин і не потрібно мені кожні пів години про це нагадувати ...

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
В связи со скоропостижной утратой коня, судьба привела сюда. Открыл виртуальную карту.
Правильно ли я понимаю, что в этой банке СЭП бесплатно, р2р платно? Есть ли возможность в отделении бесплатно получить пластик?
Мне в чате написали, что перевыпуск виртуалки в отделении за деньги только. Может есть другие способы - неизвестно.

Зверху