є сенс лише якщо ви живете на околицi мiста чи бiля великоi промзони з базовими станцiями, або поряд великий мiкрорайон, де всi на iнших чергах, щоб направити антену туди, де БС менш навантажена.Сподіваюсь, що при відключенні електроенергії буде краще ловити сигнал
Вузьконаправлена антена типу "Стріла", якщо є можливість крутити антену за межами приміщенняПідкажіть, будь ласка, яку зовнішню антену вибрати для 4g модему? Роз'єм ts9. Модем-свисток USB Alcatel. Сподіваюсь, що при відключенні електроенергії буде краще ловити сигнал. Користуватися в квартирі. Дякую.
Колись запитував у техпідтримки щодо антени для usb модему. Отримав таку відповідь: "Рекомендуємо для хорошої роботи модема антену з кабелем підключення і не менше 5dBi, бажано - не менше 7-9dBi. З підсиленням (3dBi) не рекомендуємо."Підкажіть, будь ласка, яку зовнішню антену вибрати для 4g модему? Роз'єм ts9. Модем-свисток USB Alcatel. Сподіваюсь, що при відключенні електроенергії буде краще ловити сигнал. Користуватися в квартирі. Дякую.
Трындеж вижу..когда потухнут вышки то тот свисток только вот и свистеть.громкое конечно заявление, жаль что трындеж,Ото ті свистки до одного місця.треба нормальний 4g роутер,там хоть потужне залізо,rx-tx модуль.тоді зовнішня антена дасть добрий результат .
вот прямо сейчас со свистка
если на то пошло, то категория модема (а свистки только 4) и бэнды имеют значение
Переглянути вкладення 62093
І як цей модем має працювати з повербанком?Думаав вимкнути в повербанк і хай собі працює...
Ой ото я дурак старий я ж думав що він і як точка доступу працює. Наче якійсь Huawei так вміють. Я думав це стандартна штука для сучасних модемівІ як цей модем має працювати з повербанком?Думаав вимкнути в повербанк і хай собі працює...
на 4pda есть мод. вэбинтерфейс для него, чтобы бэнды фиксировать (но это если прошивка старая, не durA)Yulia_ya, я брал в АЛЛО ZTE MF79U - там уже все в порядке с бэндами. 2-ое лето на даче пашет от дешманского пауэра при отключениях.
А по скорости и качеству приема в одних и тех же условиях не сравнивали что лучше: телефон или этот zte?Yulia_ya, я брал в АЛЛО ZTE MF79U - там уже все в порядке с бэндами. 2-ое лето на даче пашет от дешманского пауэра при отключениях.
Забил и пользуюсь смартфономsmartpc, чем все закончилось то? )