Як відкрити італійський сайт https://contributo-emergenzaucraina.protezionecivile.gov.it/#/
Можливо якісь впн , хто підскаже. Бо він тільки в Італії відкривається.
Можливо якісь впн , хто підскаже. Бо він тільки в Італії відкривається.
там не все так просто. Захист відсікає не лише ІР інших країн, але й деякі італійські ІР, що належать датацентрам, а не домашнім користувачам.Можливо якісь впн , хто підскаже
Дякую але я не розбирусь певнотам не все так просто. Захист відсікає не лише ІР інших країн, але й деякі італійські ІР, що належать датацентрам, а не домашнім користувачам.Можливо якісь впн , хто підскаже
Залишається небагато варіантів:
- перебирати різні впн/проксі і шукати серед них ті, що не будуть детектитись, як датацентри;
- знайти когось, хто може підняти тунель до свого домашнього італійського підключення;
- ще один робочий варіант, який я перевірив, але там треба дещо заморочитись. Описав його нижче.
Отже, треба мати ПК, софт для віртуальних машин (VMware, VirtualBox, etc), VPN з італійським datacenter ІР. У мене є такий, це ClearVPN (безкоштовний для українців, але потрібно підтвердити через Дію, що ти українець). Запускаємо на хостовій ОС цей VPN. Далі запускаємо на цьому ж ПК віртуальну ОС і всередині неї запускаємо Cloudflare WARP. Особливістю цього VPN є те, що він підʼєднується до сервера в тій же країні. Так як в хостовій ОС у нас підключений італійський VPN, WARP у віртуалці буде думати, що ми в Італії і підключить нас до свого італійського сервера. Важливо, що сайт італійського уряду не блокує підключення з Cloudflare. Тож, хоч і у віртуальній машині, але ми отримуємо доступ до потрібного ресурсу.
То домовся з ріфлером за пиво ))Дякую але я не розбирусь певнотам не все так просто. Захист відсікає не лише ІР інших країн, але й деякі італійські ІР, що належать датацентрам, а не домашнім користувачам.Можливо якісь впн , хто підскаже
Залишається небагато варіантів:
- перебирати різні впн/проксі і шукати серед них ті, що не будуть детектитись, як датацентри;
- знайти когось, хто може підняти тунель до свого домашнього італійського підключення;
- ще один робочий варіант, який я перевірив, але там треба дещо заморочитись. Описав його нижче.
Отже, треба мати ПК, софт для віртуальних машин (VMware, VirtualBox, etc), VPN з італійським datacenter ІР. У мене є такий, це ClearVPN (безкоштовний для українців, але потрібно підтвердити через Дію, що ти українець). Запускаємо на хостовій ОС цей VPN. Далі запускаємо на цьому ж ПК віртуальну ОС і всередині неї запускаємо Cloudflare WARP. Особливістю цього VPN є те, що він підʼєднується до сервера в тій же країні. Так як в хостовій ОС у нас підключений італійський VPN, WARP у віртуалці буде думати, що ми в Італії і підключить нас до свого італійського сервера. Важливо, що сайт італійського уряду не блокує підключення з Cloudflare. Тож, хоч і у віртуальній машині, але ми отримуємо доступ до потрібного ресурсу.
оновив пост вище, не очiкував, що ви так швидко вiдповiсте
у вас відкрилась ссилка?оновив пост вище, не очiкував, що ви так швидко вiдповiсте
вас відкрилась ссилка?
лс гляньтевас відкрилась ссилка?