Марна трата часу.підключити телефон до ПК і спробувати відновити дані якоюсь прогою, наприклад easyrecovery, як відновлюються дані з флешок чи жорстких дисків. Я про фото. Чи там інша файлова система? Сам так не пробував
Гугл фото точно не було?В основному треба лише фото
Ні , жодних копійГугл фото точно не було?В основному треба лише фото
Враховуючи що у Android використовується ext4 - то формально відновлення можливе. На практиці скоріш за усе єдиний варіант нести у спеціалізовний сервіс, де випаяють чіп пам'яті - впаяють у своє обладнання і там вже будуть софтом пробувати відновити з прямим доступом до пам'яті.Марна трата часу.підключити телефон до ПК і спробувати відновити дані якоюсь прогою, наприклад easyrecovery, як відновлюються дані з флешок чи жорстких дисків. Я про фото. Чи там інша файлова система? Сам так не пробував
FAT32 тоже используется.Враховуючи що у Android використовується ext4 - то формально відновлення можливе.Марна трата часу.підключити телефон до ПК і спробувати відновити дані якоюсь прогою, наприклад easyrecovery, як відновлюються дані з флешок чи жорстких дисків. Я про фото. Чи там інша файлова система? Сам так не пробував
Який фат32 на внутршній пам'яті? Про що ти?FAT32 тоже используется.
Если есть root-права, можно попробовать восстановить фото программой photorec, запущенной через termux
Воно йому вже не допоможе.Можна тут прорекламувати Lifebox від lifecell? З їхніми низькими тарифами на річну підписку.Ні , жодних копій
Вибачте.
Всі існуючі програми для відновлення файлів на андроіді працюють тільки з root. Тому, якщо root-доступ відсутній, то ніяк.Як можна відновити дані після повного скидання даних, резервних копій немає.?
за давністю подій не пам'ятаю точно, але програми (додатки) не переносились. начебто так було. у мене коли змінював телефон, то в одному аккаунті завантажується контакти, смс, фото із Гугл.Підкажіть будь ласка, як перенести все з одного андроїду на інший ?
Контакти збереглися, але смс, фото програми та інше не відновились.