Є карта, де відображено прикордонну смугу. Певні ділянки цього маршруту є в прикордонній зоні, тому, дозвіл, скоріш за все потрібен.Для проїзду власним автотранспортом по маршруту Рахів-Хуст потрібно подавати заявку прикордонникам на дозвіл проїзду в 5-километровій прикордонній смузі?
Зміни про "уклін" прикордонникам внесли 29 січня. Я ще встиг на Різдво на Західне Полісся з'їздити вздовж білорусі. Хоча й з докладними допитами про родичів, ступінь споріднення...Я минулої осені їздив на Дністер біля Могилів-Подільского, прям Молдову через річку бачив, при в'їзді в цю зону прикордонники спитали шо ми тут робимо, але на тому й все. Переплисти річку виглядало не проблемою)
Он имел ввиду, незаконное пересечение границыКочевник, яке це сзч якщо турист не воєнний? чи воєнних у відпустці?
Тоді ухилянт. Якщо військовий у відпустці - шиють намагання незаконного перетину кордону, що еквівалентно СЗЧ.Кочевник, яке це сзч якщо турист не воєнний? чи воєнних у відпустці?
Я з Ямпільського району родом. Можу розказати де і як краще) Сам не раз до війни перепливав.Я минулої осені їздив на Дністер біля Могилів-Подільского, прям Молдову через річку бачив, при в'їзді в цю зону прикордонники спитали шо ми тут робимо, але на тому й все. Переплисти річку виглядало не проблемою)
Еще расскажи как круглосуточные патрули прикордонников и их дронов-разведчиков обойти, и вообще в этот город попасть без местной прописки....Я з Ямпільського району родом. Можу розказати де і як краще)
Вслід за своїми родичами із Румунії.Молдова ще почала вимагати техогляд неочікувано
Регулярные или транзиты? Просто на жёлтых транзитах не все страны пускают. С красными проблем не должно быть.Машина на немецких номерах заезжает в Украину со стороны Польши. Надо ехать в Одессу. Самый короткий путь - через Молдову. Есть ли смысл? Это плюс две границы. Кроме виньетки что-то покупать надо? Зелёная карта есть.