Як на андроїді заблокувати дзвінки по коду?

• Автор теми quwy
  • Дата створення
Місто
Киев
Як же дістали спамери с лайфу! Перевірив записи вхідних за пів року, жодного корисного дзвінка з цього оператора, 100% спам. Як заблокувати 093 та 073 повністю?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Нащо? Це і звичайні номери. Радив би найкраще змінити номер і не давати його будь кому. В мене ніякого спаму нема. Чув, що є додаток Truecaller який автоматом блокує спам номери. Або в налаштуваннях пошукайте Блокування номерів чи чорний список.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Нащо? Це і звичайні номери. Радив би найкраще змінити номер і не давати його будь кому. В мене ніякого спаму нема. Чув, що є додаток Truecaller який автоматом блокує спам номери. Або в налаштуваннях пошукайте Блокування номерів чи чорний список.
То нічого не дасть не розказуй байок, я не давав будь-кому свій номер і також дістають найбільше з лайфа, і було ще з інтертелекома але притихли так як оператор доживає своє.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
То нічого не дасть не розказуй байок, я не давав будь-кому свій номер і також дістають найбільше з лайфа, і було ще з інтертелекома але притихли так як оператор доживає своє.
Я не розказую байки, чомусь мені дууууже рідко телефонують і то шахраї зі своїм ви вийграли мілйьон з 044.

А взагалі не створюйте додаткову тему. Вже обговорювалась ця проблема у https://red-forum.com/threads/Телефонні-спам-дзвінки-Як-боротись.34268/

• Like
Реакції: Dawn
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Вот как заблокировать "Бизнес-чаты на Вайбер"-это было бы дело :D

За 2 дня раз 5 уже всякие написали. Что за летняя активизация у них?

Если по теме топика, то да-больше всего спамит именно Лайф...Ну и городские номера.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
...не розказуй байок, я не давав будь-кому свій номер...
вивід ₴ з опитувальників не робив на нього?
Ни в каких акциях, лотереях, выводах, вводах и прочего "на шару" никогда не участвовал, стоит только Вайбер, но почти каждый день строго по три звонка с 073/093/063, реже с 044.
Сегодня 2 уже было ...

• Like
Реакції: quwy
Місто
Одеса
Як же дістали спамери с лайфу! Перевірив записи вхідних за пів року, жодного корисного дзвінка з цього оператора, 100% спам. Як заблокувати 093 та 073 повністю?
поставити додаток-фільтр з масками +38093х і +38073х.

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
...не розказуй байок, я не давав будь-кому свій номер...
вивід ₴ з опитувальників не робив на нього?
Небуло такого, номер знає обмежена кількість люду.
Post automatically merged:

Я не розказую байки, чомусь мені дууууже рідко телефонують і то шахраї зі своїм ви вийграли мілйьон з 044.

А взагалі не створюйте додаткову тему. Вже обговорювалась ця проблема у https://red-forum.com/threads/Телефонні-спам-дзвінки-Як-боротись.34268/
Оте ви виграли лімон то як води попити і то на 2 номери КС і ВФ.

Зверху