Як поповнити 3Mob?

Місто
Київ
Де і яка мінімальна сума для поповнення 3моб зараз?
1грн на сайте оператора- я там пополняю, или через приложение банка
Наприклад по довільним реквізитам 0,01 можна відправити в застосунку Моно. Чи є повні IBAN, ЄДРПОУ та назва юрособи?
Призначення платежу? тільки номер??
Поповнення рахунку 38091..

Місто
Харків
Де і яка мінімальна сума для поповнення 3моб зараз?
1грн на сайте оператора- я там пополняю, или через приложение банка
Наприклад по довільним реквізитам 0,01 можна відправити в застосунку Моно. Чи є повні IBAN, ЄДРПОУ та назва юрособи?
Призначення платежу? тільки номер??
Вдалось поповнити на копійку? В мене вже тиждень як після переказу не прийшло на рахунок через пумб. Призначення платежу поповнення рахунку 380....xxxx. номер мнп з КСа.

можливо потрібно вказувати особовий рахунок

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Evgenii, побіжно переглянувши профіль користувача на олх, думаю, що це реальна пропозиція.
Старий акк з відгуками, не свіжайше оголошення на олх, номер телефону схожий на контрактний.

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (KS & Vf)
Може комусь знадобиться. Ділюся досвідом. Треба було поповнити номер для подовження терміну дії. Ніде не знайшов тримоба.
Через Сенс обрав поповнення лайфселл та поповнив на 1 грн, ввів номер (КС перенесений до тримаба). Операція пройшла. Після проведення платежу в банкінгу у операціях світиться тримоб, 1 грн зарахована на рахунок

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков
разве на 1 гривну нельзя пополнить прямо на сайте 3моб или в приложении какого-нибудь банка?

Зверху