Kritik
Имею мнение...
- Місто
- Odessa <--> Berlin
А кто нибудь пробовал письма писать, если "Помощь" нажать, не отвечают?
В Полночь в ЛК обновится.Ждём-с
В Полночь в ЛК обновится.Ждём-с
Свой 3моб через ПУМБ пополняю, проблем пока не было.С пополнением совсем печалька - через банкинги Mono и A-Bank не получилось,
Цікаво що перенесений номер 091 теж не можнаС пополнением совсем печалька - через банкинги Mono и A-Bank не получилось, пополнил на их сайте. Деньги зашли быстро, но срок действия номера пока не изменился. Ждём-с.
Ось так працює MNP в Україні (через дупу).Цікаво що перенесений номер 091 теж не можна
Що значить не потрібно? Якщо номер 091 перенесений до Київстар то це вже не оператор-карлик а недосконалий український MNP.не потрібно
То все одно цей номер не цікавить прокладку.Якщо номер 091 перенесений до Київстар
До чого тут прокладка адже номер вже не Тримоб? Клієнта не повинні взагалі цікавити прокладки якщо MNP працює.все одно цей номер не цікавить прокладку
Тому що поповнення відбувається через агрегатора платежів - прокладку між банком і оператором.До чого тут прокладка
Вони змінили, це точно?Попередня прокладка
Напишіть в підтримку Монобанку.Нет такого Оператора - 091
я неписьменнийНапишіть в підтримку Монобанку.Нет такого Оператора - 091
Декілька днів назад я писав. Сказали "ай-яй-яй, будемо виправлятися".Напишіть в підтримку Монобанку
Вітаю, Олег! Мене звати Інна, служба турботи про клієнтів monobank.
Пишу на рахунок поповнення номеру 38091.... Отримали інформацію від фахівців. Поки, що поповнення номерів Тримоб і Інтертелеком через меню поповнень мобільного не доступно. Рекомендуємо поповнити альтернативним способом або здійснювати перерахування в меню Комунальних платежів.
Дякую за увагу. Гарного дня!