Янукович подарил мальчику-сироте свой мобильный телефон и часы

Статус
Закрита.

stama

Заблокирован
Місто
Гурзуф
Телефон
Nokia E66 Life, iPad 3 КС
анекдот в тему:
Путин на строительстве электростанции при закладке первого камня снял свои часы Лонжинес и кинул в бетон. Яценюк по его примеру сделал то же самое - кинул Патек Филипп. потом вечером встречаются на ужине - на Путине такие же часы, за поллимона гривен. когда Яценюк узнал, чтов бетон кинул подделку, внешне похожую и одетую перед этим, сильно приуныл - он то свои настоящие кинул...

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
скоро выборы, следует ожидать, что на форуме будет введен более жесткий запрет на политемы, в прошлый раз - помогло, в этот - зависит все от нас - форумчан.

а що поганого в політиці? якщо ви не займаєтеся політикою, то політика займеться вами (с). і зрештою, у форумчан є різні інтереси і в тому числі - політичні. і думаю, у відповідному розділі про це можна говорити. ніхто ж не поширює це на увесь форум. а лише у відповідному розділі - мусоропровод. а жити в державі і одначасно - поза державою, зокрема поза її складовою - політикою - не вдасться. єдине, що запропонував би - так це банити трошки тих, хто навіть в мусоропроводі замість обговорення політики допускає явно некоректні вислови. а якщо будемо спілкуватися, в т.ч. про політику - це просуне нас вперед в нашому розвитку

Smb.

Заблокирован
Місто
Odessa, 404
а що поганого в політиці? якщо ви не займаєтеся політикою, то політика займеться вами (с).
Всё правильно, но есть политические форумы, где многие из присутствующих и так бывают.

В оригинале там участвовал Чубайс с подделкой и кто-то ещё из российского правительства. Хотя оригинальный рассказ скорей всего тоже байка.

А вот Брежнев некогда подколол Киссинджера, предложив ему махнуться часами не глядя. Тот согласился, ожидая, что у руководителя СССР должны быть дорогие часы. А у Брежнева оказался простой серийный "Полёт" :)
Кстати о политике - куда там нынешим до Брежнева.

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В оригинале был Брежнев. А то и Буденый :)

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
може й так. але я тому не розумію чому в мусоропроводі можна псиати про футбол формулу1, про пиво, про кінофільми і ще про кучу всього а про політику - не можна? чому ви так боїтеся говорити про те, що безпосередньо впливає на життя кожного, а про різні довільні речі - ні?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Мы не боимся, мы с 2005-го года видели, что из этого происходит на этом форуме и считаем, что не надо. Причем, не только модераторским составом, но и по-моему большинство старожилов согласны.

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
Мы не боимся, мы с 2005-го года видели, что из этого происходит на этом форуме и считаем, что не надо. Причем, не только модераторским составом, но и по-моему большинство старожилов согласны.

тим більше шкода що немає культури говорити про серйозні речі. а без такого обговорення вона і не з'явиться. як не з'явиться і розуміння того, як хоч якось впливати на управління державою. без обговорення та і будемо обирати непорядних людей. і якщо ми сховаємося від обговорення - це не означає, що ми вирішили проблему ми від неї тільки сховаємося. як страуси. але. як громада вирішила, так і буде і мене звісно не питатимуть. хоча повторюся, я за обговорення. спочатку буде корявенько, але ми ростимо. жодної справи не навчишся не набивши лоба.

тим паче, що все це буде у відповідному розділі. без втручання в основну спрямованість форума

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
тим більше шкода що немає культури говорити про серйозні речі. а без такого обговорення вона і не з'явиться. як не з'явиться і розуміння того, як хоч якось впливати на управління державою. без обговорення та і будемо обирати непорядних людей. і якщо ми сховаємося від обговорення - це не означає, що ми вирішили проблему ми від неї тільки сховаємося. як страуси. але. як громада вирішила, так і буде і мене звісно не питатимуть. хоча повторюся, я за обговорення. спочатку буде корявенько, але ми ростимо. жодної справи не навчишся не набивши лоба.

тим паче, що все це буде у відповідному розділі. без втручання в основну спрямованість форума
культури тут взагалі мало.
дуже дивує, що народ хоча-б мобільна тематика трохи об"єднує, а ти тут хочеш ще й політику вставити - ділити всіх на своїх і чужих.
вистачає прихильників говнокій та ссименців, і то багато хто (навіть я) ледве втримується.
а при розгляді політичних питань будуть в основному мати та віртуальні мордобиття, це не потрібно Редфоруму.

adk

Місто
Киев
Телефон
SG SII(Life:)+S GH-D780 DUOS(МТС+КС)
Предлагаю в этой теме сначала попытаться угадать, что за телефон, а потом продолжить сочинение на "свободную" тему:)
И так. Я вижу Fly SX240.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
D

DesKV

Guest
На фото "аль капоне вербует детей улицы"... Похожи они чем-то... (раз тема в мусоропроводе, позволю пословоблудить..)

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
На фото SE Z530, в самого такий був, так що впізнаю його за кілометр.:)

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Не вижу что там на фото, а в жизни у Януковича был замечен Nokia 6290.

Статус
Закрита.
Зверху