[ліквідований] Банк Unison (ЮНІСОН)

Статус
Закрита.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Господа, кто сталкивался с этим банком? Догадываюсь, что "семейный", как и Миха, но все же интересует опыт использования у них кредиток.

Товарищу вчера "за просто так" насыпали 20к лимита с голдой наперевес, хотя его платежеспособность далека от таких сумм. Стало интересно, всем ли насыпают хорошие лимиты и есть ли какие подводные камни/обязаловки? Кредитная история у меня чистенькая, с тарифами ознакомлен, в принципе неплохо.

Но интересуют отзывы реальных клиентов.
 
Реєстрація
15.01.14
Місто
Киев
Re: Обсуждение банка Unison (ЮНІСОН)

Я у них был в гулливере пару месяцев назад, банчок начинает развертывать розницу, но то предложение по кредитке, что было на тот момент было абсолютно неконкурентоспособным - какие-то мутные комиссии в зависимости от одобренного лимита и т.д. - не стал вникать, не заинтерисовало.

Возможно, потому много и насыпали, что там комиссия за обслуживание лимита осталась.
 

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Re: Обсуждение банка Unison (ЮНІСОН)

Вот эта?

 
Реєстрація
28.07.13
Місто
Харків
З 25 травня 2016 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК «ЮНІСОН» (далі - ПАТ «БАНК «ЮНІСОН») розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 30 квітня 2016 року включно, а також будуть здійснюватися виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (28 квітня 2016 року).

Виплати коштів будуть здійснюватися через відділення ПАТ «БАНК «ЮНІСОН».
(c)
 

alex_b

Особый статус
Реєстрація
15.04.10
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
А разве могут выплачивать не через агента?
 
Статус
Закрита.
Зверху