Це налаштовувалось в google акаунті.
В мене так точно.
Пікселів ніколи не мав
В мене так точно.
Пікселів ніколи не мав
не вигадуйБезлімітне завантаження не залежить від девайсу...
для Pixel безлімітний Google Photo.Безлімітне завантаження не залежить від девайсу. Налаштування лімітів (обмеження розміру фото та нелімітованій кількості в хмарі) чи безлімітів (необмежений розмір фото з обмеженим ресурсом в хмарі) ніяк не стосується апарату. Перечитування написаного не допомогло зрозуміти суть.
Ха! Так кожен зможе)) Тут питання, щоб не платити нічого Гуглу (особисто я вважаю, що збір рекламних метаданих з коритувача, і потім продаж того рекламодавцям, коштує набагато дорожче тих сраних 15 гігів що дають фрі...)))оформив платну підписку
Недавно, из-за их(гооглей) рукожопой непрозрачости, потерял уникально структурированную базу закладок(~400), несколько мес.работы в ноль. Т.к. экспорт закладок хрома, без рута на андрюше, доступен только через синхронизацию с гоогл-акком, пришлосьМеня это з%%%%данная последовательность действий вызывает у меня фрустрацию. Можно как то упорядочить всё это? ну чтобы я мог в ОДНОМ каком то месте удалять фотки и они бы убирались ОТОВСЮДУ, а не только с того места? [/SPOILER]