разборки с фото.

Місто
kyiv
Безлімітне завантаження не залежить від девайсу. Налаштування лімітів (обмеження розміру фото та нелімітованій кількості в хмарі) чи безлімітів (необмежений розмір фото з обмеженим ресурсом в хмарі) ніяк не стосується апарату. Перечитування написаного не допомогло зрозуміти суть.
для Pixel безлімітний Google Photo.

Я цим користувався трохи інакше, без Pixel)
кастомна прошивка + модуль на Magisk)

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
Свого часу мій акаунт отримав сповіщення про зміни. Був запит та вибір. Безлімітне сховище з лимітом на розмір фото, чи лімітоване сховище для фото з нелімітованим розміром. Я обрав нелімітований розмір фото та оформив платну підписку. Ще раз- google pixel ніколи не мав. Чи то була помилка зі сторони google, не в курсі, але це факт. Я гадав це розповсюджена практика.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
оформив платну підписку
Ха! Так кожен зможе)) Тут питання, щоб не платити нічого Гуглу (особисто я вважаю, що збір рекламних метаданих з коритувача, і потім продаж того рекламодавцям, коштує набагато дорожче тих сраних 15 гігів що дають фрі...)))

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Меня это з%%%% данная последовательность действий вызывает у меня фрустрацию. Можно как то упорядочить всё это? ну чтобы я мог в ОДНОМ каком то месте удалять фотки и они бы убирались ОТОВСЮДУ, а не только с того места? [/SPOILER]
Недавно, из-за их(гооглей) рукожопой непрозрачости, потерял уникально структурированную базу закладок(~400), несколько мес.работы в ноль. Т.к. экспорт закладок хрома, без рута на андрюше, доступен только через синхронизацию с гоогл-акком, пришлось🤬.
Синхронизировало,🤬. Взяв за основу пустоту на десктопном акке, удалив все закладки в мобильном хроме. Причем закладки на мобильном хроме были в офлайновой, не синхронизируемой папке "другие закладки", по перде закладки пошли в процессе переноса из "других закладок" в "мобильные '(синхронизируемые).

Зверху