Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
allaliu, закрийте, якщо не треба
Последние пару месяцев не пользуюсь. Посмотрю ещё месяц, если будет не нужна-закрою.
последние месяцы для меня тоже печаль, только удобно у них наличку снимать, которая только что поступила на карту. Хотя наверно и ПУМБе что-то похожее есть.
Раньше депозиты были интересны.
160 грн за остаток при нынешних ценах как-то уже не особо и интересно.

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
Закінчилась історія з списанням 12700 грн. На перше звернення отримав відповідь що операція було підтверджено 3д кодом і кошти не повернуть, потім подав знову звернення де детально написав щоб надали відповідь на всі питання, кому цікаво https://minfin.com.ua/company/forward-bank/review/237612/ Сьогодні подзвонив голова правління банку, що вони перевірили і побачили що була фішінгова атака на мій інтернет банкінг, більше ніякої інформації не отримав як це все відбулося і що банк прийняв рішення повернути мені кошти. Не можна було відразу повернути кошти а ні скільки сил і нервів витратив на все це.

Screenshot_2021-08-06-16-21-01-793_com.unitybars.bone.personal.forward.jpg

Останнє редагування:
Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
Як закрити рахунок в цьому банку, спочатку звернувся на гарячу лінії чи можна закрити відаленно відповіли що ні, попросив щоб мені заяву на закриття рахунку відправили на фінансовий емейл а я підпишу за допомогою кеп відповіли що в них такого немає. Карту отримав в м. Чернівці в міні-офісі в торговому центрі але на питання як закрити карту отримав відповідь У відповідь на Ваші електронні звернення, повідомляємо, в м. Чернівці немає можливості написати відповідну заяву про припинення дії договору по картці, і пропонують щоб поїхати в інше місто де є віділення чи офіс і там закрити. Варіант не закривати не підходить бо по карті є абонплата 15 грн. в місяць.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
rosstikf, через обратную связь в мобильном приложении обратитесь в банк. Если пошлют, то на основании такого ответа пишите жалобу в НБУ (укажите, что карты направа и налево раздают где только попало, а актуализация данных, закрытие счетов и их перевыпуск только в отделении).

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
rosstikf, через обратную связь в мобильном приложении обратитесь в банк. Если пошлют, то на основании такого ответа пишите жалобу в НБУ (укажите, что карты направа и налево раздают где только попало, а актуализация данных, закрытие счетов и их перевыпуск только в отделении).

Так і зробив, написав через додаток де можу закрити карту в м. Чернівці отримав відповідь що ніде і треба звернутись у віділення чи в офіс в іншому місті. Подзвонив ще на гарячу лінію з тим самим питанням і так само відповіли. А на то що на вулиці ХІ століття щоб відаленно закрити що в них такого немає. Попросив дати мені бланк заяви я заповню і підпишу кеп і відпралю їм назад так само відмова, що тільки у віділення і все.

Місто
Волинь
Закінчилась історія з списанням 12700 грн. На перше звернення отримав відповідь що операція було підтверджено 3д кодом і кошти не повернуть, потім подав знову звернення де детально написав щоб надали відповідь на всі питання, кому цікаво https://minfin.com.ua/company/forward-bank/review/237612/ Сьогодні подзвонив голова правління банку, що вони перевірили і побачили що була фішінгова атака на мій інтернет банкінг, більше ніякої інформації не отримав як це все відбулося і що банк прийняв рішення повернути мені кошти. Не можна було відразу повернути кошти а ні скільки сил і нервів витратив на все це.

і навіть до суду не дійшлоo_O

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
MASolomko, де вказано що можна віддалено закривати карту? яке положення регламентує закриття? можна заяву їм надіслати,але вони все скажуть іти у відділення.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Никому на почту не приходило письмо с адреса [email protected] и текстом "Шановний клієнте! Нагадуємо, що через 2 місяці Ваш ідентифікаційний документ може стати недійсним! (у разі невчасного вклеювання фотографії)"?

Пришло два одинковых письма 5-го и 6-го числа, отправлены с утра до начала рабочего дня, судя по заголовкам письма - точно forward (ip 85.223.143.53).

Но мне точно не надо вклеивать фото в ближайшее время.

• Like
Реакції: webb

JKL

Місто
Киев
Ага, а в КЦ як платівку завели: "Якщо прийшло, йдіть у відділення" - Вже актуалізували. "Якщо прийшло, йдіть у відділення" - Так вже ж не треба. "Якщо прийшло, йдіть у відділення"... 🤦‍♀️

Місто
Киев
JKL, старожилы давно знают, что в кц брса редко можно попасть на кого-то компетентного..там или студенты-новички, или тетки-одуванчики

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
@MASolomko, де вказано що можна віддалено закривати карту?
Ну по телефону на мою скаргу мені повідомлели, що в індивідуальному порядку будуть намагатися виришіти питання. )
Мене відправляли у відділення, коли банкомат Альфи не видав кошти. НБУ допоміг. :)

яке положення регламентує закриття?
Читайте загальні Умови й правила банку. Там читав, що при закритті рахунку, картку треба віддати банку.

Місто
Киев

Який алгоритм дій порекомендуєте для такої ситуації \, якщо хтось втрапить?
Читайте загальні Умови й правила банку. Там читав, що при закритті рахунку, картку треба віддати банку.
Отже спочатку картку треба "втратити" і заблокувати, а потім подати заяву на закриття?

Місто
Черновцы
Який алгоритм дій порекомендуєте для такої ситуації \, якщо хтось втрапить?
пишут фишинг-атака, пффф.. и откуда они это взяли? Но полюбому - надо следить куда (на какой сайт) вводиш пароли, а также где их храниш :)

Останнє редагування:
Місто
Киев
Добрий день!

Надайте реферальне посилання, будь ласка.

Зверху