[услуга] "Клуб знакомств"

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Послуга "Клуб знайомств"

З 17.12.2014 для абонентів Київстар стала доступна послуга «Клуб знайомств». Послуга надасть можливість всім абонентам Київстар вільно знайомитись та спілкуватися між собою за допомогою SMS-повідомлень без додаткових витрат.

Переваги послуги
  • Вільно знайомтесь — наберіть номер*870# та натисніть кнопку виклику.
  • Спілкуйтесь в рамках послуги без додаткових витрат.
  • При першому підключенні послуги перші 7 днів користування не тарифікуються.

Управління та умови користування послугою «Клуб знайомств»:

Для початку користування послугою необхідно:

1. Набрати номер *870# та за допомогою інтерактивного меню, що з’явиться на екрані, обрати з ким саме Ви бажаєте познайомитись, з чоловіком або жінкою. Також дане меню надає можливість управляти послугою — змінювати мову меню, передивлятись історію повідомлень, список друзів тощо.

2. Після вибору, з ким ви хочете познайомитись, Вам надійде SMS-повідомлення з переліком анкет. Приклад SMS-повідомлення:

Результати пошуку:
1 — Ірина: 870123
2 — Катерина: 870321
3 — Анна: 870213
4 — наступні

Для відправки повідомлення іншому користувачу відправте SMS-повідомлення на зазначений поряд з іменем номер.

Що б поспілкуватися, наприклад, з Іриною потрібно відправити звичайне SMS-повідомлення на номер 870123. Повідомлення не тарифікуються!

3. Щоб ваше повідомлення було відправлено адресату необхідно заповнити свою анкету. Заповнення анкети відбувається через SMS, вам надходить запит відразу після першої спроби спілкування, наприклад, «Ваше ім’я» і ви відповідаєте на ці питання.

4. Відключити послугу можна в будь-який момент відправивши SMS- повідомлення зі словом СТОП або STOP у будь якому реєстрі на номер 870.

Вартість послуги «Клуб знайомств»:

1. Якщо Ви вперше активували послугу — Вам буде надано 7 днів нетарифікованого користування аби оцінити її переваги. Ви можете відмовитись від послуги у будь-який момент.
  2. Після завершення 7 днів не тарифікованого періоду вартість доступу до послуги складає 7,00 грн* на тиждень.
  3. У випадку, якщо на Вашому особовому рахунку недостатньо коштів для сплати вартості доступу до послуги на тиждень, Ви сплачуєте вартість послуги на один день, що складає 1 грн*.
  4. У випадку відсутності на Вашому особовому рахунку коштів для сплати вартості послуги на день, доступ до послуги призупиняється на цей день.
  5. У випадку відсутності на Вашому особовому рахунку коштів для сплати вартості послуги протягом 90 календарних днів — доступ до послуги припиняється, послуга деактивується з переліку послуг, що надаються Вам.
  6. Якщо Ви активуєте послугу не вперше (раніше відключали послугу або її було автоматично відключено через брак коштів для оплати послуги, як це зазначено вище), то необхідно буде сплатити плату за повторну активацію у розмірі 7,00 грн*.

* Всі ціни вказані з урахуванням усіх податків.

тиць

Адир Гешем

Украинский израильтянин
Місто
Хайфа-(ранее Харьков)
Телефон
Iphone 14 PRO
Что-то подобное было у Билайна УА. Активно игрался пока было бесплатно. Но сейчас мне кажется нет смысла в этой услуге, когда смс внутри сети очень дешевы...

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Услуга опоздала ровно на 10 лет.

17.12.2004 на djuice, "Джинсе" и готовящемуся к запуску Life была бы очень к месту, при отсутствии ВК, ОК и FB и смартфонов.

А сейчас — по нужности примерно как книги для телевизора.

Felix

Заблокирован
Місто
UA, L`vov
Имхо, услуга опоздала лет на 10. Кто-то активно себе премиальные под конец года зарабатывает :)

Місто
Черкасы
Может на зоне будет популярна.
Можно и по назначению использовать и отжать бабла у фраеров под видом "Ірини".

Місто
Донецк
Телефон
Qin F21 Pro
65 коп за 70 сраных символов - это уже дешево?:eek:

Как ответили выше, пакет из 50 смс стоит 50 коп. А это выходит 50 коп. за 3500 символов. или 1 коп. за 70, если я не ошибаюсь. По-моему дешевле некуда.

Місто
Донецк
Телефон
Qin F21 Pro
Покажи, где такой пакет на старых тарифах КС, и например, на корпе КС ?

А кто заставляет пользоваться старыми тарифами или корпой? Нужны дешевые смс - переходи на новые тарифы. В Киевстаре уже третье или даже четвертое поколение тарифов с такими ценами на смс. Меня мой не совсем старый тариф устраивает. 35 коп. за 100 минут внутри сети, 35 коп. за безлимитный интернет, 50 коп. за 50 смс. Всё по факту использования. Зачем говорить о дороговизне смс, если можно перейти на тариф, где они по одной копейке? Если кому-то реально нужны смс - он перейдет на новую линейку тарифов.

Комедиант

Заблокирован
Місто
Донецк
Люди еще всерьез обсуждают что-то тут :D

Зачем говорить о дороговизне смс, если можно перейти на тариф, где они по одной копейке?
Зачем вообще знакомиться по смс не пойми с кем, при наличии интернета?

Місто
Донецк
Телефон
Qin F21 Pro
Комедиант, да я смс вообще не пользуюсь. Штук 10 в год максимум могу отправить. Просто говорю, что смс и без этой услуги сейчас дешевые, причем не только внутри сети.

Комедиант

Заблокирован
Місто
Донецк
V-Max, насколько я понял, эта услуга не позволяет "познакомиться" с конкретным человеком, просто предлагает несколько рандомных, поэтому как удешевитель смс она не имеет никакого смысла, даже если бы реально что-то там удешевляла.

andreff24

Return to Nokia
Місто
Стаханов
Телефон
Nokia 6.1
Как ответили выше, пакет из 50 смс стоит 50 коп. А это выходит 50 коп. за 3500 символов. или 1 коп. за 70, если я не ошибаюсь. По-моему дешевле некуда.
Сейчас придут спецы из "Палаты мер и весов красного форума" и будут доказывать "это дорого, ибо 70 символов (140 байт) выходит 1 копейку, а 1 МБ получается 75 грн!" :D

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Как по мне будет пара ботов отжимающих по семерику. Лет 6 назад было Билайн кафе

Зверху