- Місто
- Київська обл.
Ну да, под миллиард пользователей. Какая уж тут техподдержка...
Ось такою...Я писав. І про 094 теж.Никто не пытался обращаться в техподдержку telegram по поводу невозможности регистрации 3mob-lycamobile? В конце концов в чём "некорректность номера" в их понимании? Может телеграму всего лишь нужно добавить номерную ёмкость (код 091) в свою базу данных по мобильным украинским номерам и проблема будет устранена естественным путём?
Кілька разів. Відповідь там схоже бот вставляє і відповідає.
Коли працював керівником в одній огидний конторі всі 3 месенджера були з номером 091, власний в 23 році хотів після звільнення змінити - не вдалося . Таким чином втратив контакти яким було по 10 роківGoogle аккаунти реєстрував на номери 091... кілька років тому, без проблем. Навіть Телеграм на початку березня 2022 вдалось зареєструвати (я тоді навіть не знав, що з цим є якісь проблеми); про Outlook не скажу, не було такої потреби.Читав теми - відповіді не знайшов (можливо, погано шукав).
Для 3Моб нормально, що його відфутболює Гугл і Майкрософт? Намагався змінити прив'язаний Водафон на 3Моб-івський - незмінна помилка: "спробуйте пізніше, або змініть номер".
При чому, якщо створювати обліковку з нуля, то 3Моб-івський номер проходить реєстрацію, але його неможливо потім підтвердити - випадає та сама помилка.
За його відносини з Телеграмом я в курсі, з гуглами-оутлуками також так?
У мене гугл саме те каже і на три номери від КС і Лайф. Може тому що номери вже були прив'язані до декількох Гугл акаунтів?Читав теми - відповіді не знайшов (можливо, погано шукав).
Для 3Моб нормально, що його відфутболює Гугл і Майкрософт? Намагався змінити прив'язаний Водафон на 3Моб-івський - незмінна помилка: "спробуйте пізніше, або змініть номер".
При чому, якщо створювати обліковку з нуля, то 3Моб-івський номер проходить реєстрацію, але його неможливо потім підтвердити - випадає та сама помилка.
За його відносини з Телеграмом я в курсі, з гуглами-оутлуками також так?
У Гугла, схоже, є якийсь ліміт на кількість СМС на оператора. Бо буває, що в один період йому Vodafone підходить, а Київстар - ні,потім навпаки: Київстар підходить, а Vodafone - ні...У мене гугл саме те каже і на три номери від КС і Лайф. Може тому що номери вже були прив'язані до декількох Гугл акаунтів?
Vowifi есть у 3моб?