ДякуюТелефониА де ті запити робити?
Довідка (безкоштовно з мережі Vodafone Україна):
1188
(безкоштовно в межах України з номерів постачальників електронних комунікаційних послуг України)
0 800 50 1188 (з 08.00 до 21.00)
Думаю лише в випадку якщо власник компанії Ви, та переводите не один номер..подскажите: перенос номера с корпоративного lifecell на 3mob «Бізнес M» возможен? За 74 грн\месяц
Переглянути вкладення 67594
https://3mob.ua/tariff/tarifnii-plan-biznes-m
Можливо просто заповнити їхні заяви, зробити фото документів, зробити фото свого обличчя із паспортом в руках і відправити їм на емейл.А щоб перенести номер з Київстар у на 3mob треба їхати у офіс?
Не такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?
Та ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?
Ні, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?
Так міські номери то вже Укртелеком чи ІнтертелекомНі, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?
В державних структурах - укртелекомТак міські номери то вже Укртелеком чи ІнтертелекомНі, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?
Є надія, що не пропаде 3моб разом з 3gВ державних структурах - укртелекомТак міські номери то вже Укртелеком чи ІнтертелекомНі, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?
Буде 2моб)) разом з 2GЄ надія, що не пропаде 3моб разом з 3gВ державних структурах - укртелекомТак міські номери то вже Укртелеком чи ІнтертелекомНі, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?![]()
Вже жартував у фейсбук під постом де тримоб планують перейти на 4G, сказав, що будуть чотиримоб 4моб. Сподіваюсь на краще, на те, що перейдуть на 4G. Майже чудовий оператор. Ось якби ще оновили панель керування, випустили додаток тримоб для телефонів і перейшли на 4G то взагалі ціни б їм не було. Тримоб вже серйознішим відчувається, не те, що лайка.Буде 2моб)) разом з 2GЄ надія, що не пропаде 3моб разом з 3gВ державних структурах - укртелекомТак міські номери то вже Укртелеком чи ІнтертелекомНі, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?![]()
Вони вже ого-го скільки роблять вайбер-бота типу як особистий кабінетВже жартував у фейсбук під постом де тримоб планують перейти на 4G, сказав, що будуть чотиримоб 4моб. Сподіваюсь на краще, на те, що перейдуть на 4G. Майже чудовий оператор. Ось якби ще оновили панель керування, випустили додаток тримоб для телефонів і перейшли на 4G то взагалі ціни б їм не було. Тримоб вже серйознішим відчувається, не те, що лайка.
Главное чтобы тарифы не повышали, и осталась посекундная тарификация, и без абонентской платы. Для кнопочных телефонов без интернета, идеальный вариант.Буде 2моб)) разом з 2GЄ надія, що не пропаде 3моб разом з 3gВ державних структурах - укртелекомТак міські номери то вже Укртелеком чи ІнтертелекомНі, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?![]()
То треба ЗМІ підключити щоб статю написали про те, які ліниві ТримобВони вже ого-го скільки роблять вайбер-бота типу як особистий кабінетВже жартував у фейсбук під постом де тримоб планують перейти на 4G, сказав, що будуть чотиримоб 4моб. Сподіваюсь на краще, на те, що перейдуть на 4G. Майже чудовий оператор. Ось якби ще оновили панель керування, випустили додаток тримоб для телефонів і перейшли на 4G то взагалі ціни б їм не було. Тримоб вже серйознішим відчувається, не те, що лайка.Буде 2моб)) разом з 2GЄ надія, що не пропаде 3моб разом з 3gВ державних структурах - укртелекомТак міські номери то вже Укртелеком чи ІнтертелекомНі, саме на Тримобі, особливо міські номериТа ви що, я думав, що це скромний оператор і все, а на ділі більший. Я думав, що держ структури обслуговують номери у гігантів ЛС, ВФ, КСНе такий уж і маловідомий, там обслуговується багато номерів які належать державним установам/структурам.Хтось знає скільки приблизно має клієнтів маловідомий оператор Тримоб?![]()
Нехай роблять, працюють)То треба ЗМІ підключити щоб статю написали про те, які ліниві Тримоб