3Mob як основний оператор

Місто
Львів
Напевно пропустили коли закінчився строк дії номера.там можна активувати , тільки платно.
В мене є два номери 3моб. Для аккаунтів на олх. Поповнюються раз на рік на 10 грн. ,, живуть,, вже років по 10 мабуть .
До терміну дії номера це відношення не має, він закінчується у 2027. Це саме бан з боку оператора.

Higher

Sensei
Місто
Кролевец
Це нагадує мені як декілька місяців тому також хотів перевести основний номер з лайфу на 3моб та щоб був як основним оператором. Але ж мені порадили, що не поспішай, краще придбай окремо сім карту 3моб і поглянь як воно буде у використанні.
Так і зробив і знаєте що, не даремно, багато недоліків які мені завадили б повноцінно користуватися як основним оператором від 3моб.
Тому я не став цього робити.

Місто
Sady
багато недоліків які мені завадили б повноцінно користуватися як основним оператором від 3моб.
Тому я не став цього робити.
Можливо у вашому випадку .Але я користуюся тримоб і донька перейшла .
Ви б написали про ті багато недоліків, що конкретно.Все, побачив ваші повідомлення. Інтернет від тримоб у великих обсягах непотрібен,та і взагалі непотрібен. є інший варіант на другій сім для моб інтернету,він мені потрібен пару раз на тиждень .для тих хто завжди на одному місці і є просто вайфай, тримоб в самий раз.
Post automatically merged:

Це саме бан з боку оператора
І що каже оператор?

Останнє редагування:

Higher

Sensei
Місто
Кролевец
Не дотягує він до трійки основних операторів. Це проблеми з реєстрацією і авторизацією в популярних месенджерах і соц. мережах, не повноцінний 4g (що по швидкості, що відсутність volte). То навіть поповнити рахунок не виходить з першої спроби, то помилка, то цей номер не існує. Де ще таке було як не на 3моб...
Post automatically merged:

Для активного повноцінного користування (щоб був лише один номер і не поповнювати купу інших для окремо інтернету і окремо для дзвінків) він не годиться. Як для мене.

Останнє редагування:
Зверху