так есть вариант: "нет доступа к устройству"Мой тримоб не приняло. Говорит, что я уже зарегистрирован и код мне отправили на другое устройство. Хотя, кокое в жопу устройство, когда я один первый владелец номера.
Та да!)))) І це супер. Щойно перевірив, реєструє 3Mob i lycamobile. Я так розумію що Інтертелеком пролітає.091 тепер реєструє, 094 так і не хоче
Чекаємо, що інтертелеком буде робити) Тепер інтертелеком нижчий за тримоб.Та да!)))) І це супер. Щойно перевірив, реєструє 3Mob i lycamobile. Я так розумію що Інтертелеком пролітає.
З такою ситуацією навіть lycamobile вища по статусу за Інтертелеком.Чекаємо, що інтертелеком буде робити) Тепер інтертелеком нижчий за тримоб.Та да!)))) І це супер. Щойно перевірив, реєструє 3Mob i lycamobile. Я так розумію що Інтертелеком пролітає.
Напевно але це відро помийне яке працює через раз. Якби ж обєднали Тримоб з Лайка і Інтертелеком. Тобто тримоб 091 094 реєстрував би, мав би SIP, 0800 реєстрував би та дешеві тарифи на міжнародні дзвінки. Якщо вже тримоб запрацював в телеграм, то вже і можна очікувати 4G від тримоб.З такою ситуацією навіть lycamobile вища по статусу за Інтертелеком.
я все розумію але 4G для 3mob це вже занаддто, тоді треба буде робити ребрендинг на 4mob.можна очікувати 4G від тримоб.З такою ситуацією навіть lycamobile вища по статусу за Інтертелеком.
Не приходит код.
Ну дурниці трішки, Тоді якщо зникне 3G Vodafone і у взагалі всіх трьох головних операторів, то що? Перемалюватись на 2mob. Вже краще зробити як Водафон (оператор який робить по ЄС хоч і наш водафон фейковий) тобто замість тримоб буде Yettel до прикладу. Ось і вирішено проблему. Погано, що КС одразу взявся за знищення 3G тому люблю більше ВФ. Досих пір працює 3G тому і живе Тримоб і я ним користуюсь на планшеті.я все розумію але 4G для 3mob це вже занаддто, тоді треба буде робити ребрендинг на 4mob.
Назва "3Mob" = 3G + Mobile, тобто "третє покоління мобільного зв’язку".
Це твердження має вагу лише у користувачів Телеграму, які хочуть прив"язати до нього номер Інтертелекому.З такою ситуацією навіть lycamobile вища по статусу за Інтертелеком.
0916 , 0919 реєструються. як надовго?)
Помітив на своїх Lycamobile, якщо в sms тільки 4-6 цифри(код)- не долітають. Добавляю літеру до цифр- доставлені.Мені код не приходить.. кілька разів пробував.