Ага, ось з вiкi:Apple нещодавно заплатила купу штрафів в бюджет рф.
Якого хєра Рашка щось вимагає з компанії, яка пішла з їхнього ринку? Чи Еппл не повністю пішла, як я розумію?В феврале 2023 года Apple заплатила штраф в 906 млн рублей за злоупотреблением монопольным положением на рынке программ для мобильных телефонов. Штраф был наложен Федеральной антимонопольной службой.
3 августа 2023 года московский суд оштрафовал компанию Apple на 400 000 рублей за неудаление из приложений и подкастов контента, относящегося к конфликту на Украине и признанного в России недостоверным.
Ага, я літаю 150 км/год і плачу штрафи щоденно. Це значить я притримуюся ПДР. Сука, ці тези прямо проходять з ватних ресурсів в рот, оминаючи мозок.Google також слідує всьому брєду від руснявих законодавців, Apple нещодавно заплатила купу штрафів в бюджет рф.
Припускаю що вартість ще не розпроданого еплівського майна там на порядки перевищує вартість штрафів.Еппл не повністю пішла, як я розумію?
Це значить, що ти хочеш їздити далі в цій країніАга, я літаю 150 км/год і плачу штрафи щоденно. Це значить я притримуюся ПДР.
До чого тут це? Я ватан, тому що відвідую 4pda? Ну, ок. Завжди дивувала твоя обізнанність тезами ватних ресурсів. Беззаперечно незаперечний останній аргумент у будь-якій дискусіїСука, ці тези прямо проходять з ватних ресурсів в рот, оминаючи мозок.
...Зараз ніхто нічого не видаляє на українській мові просто всі розуміють один одного і спілкуються кому як зручно.
Цікаво, а навіщо їм це в додатках українських банків? Хіба на окупованих територіях ще й досі наші банки в ходу?моди з російською мовою
Так, займають обміном грошей.Хіба на окупованих територіях ще й досі наші банки в ходу?
ні, все набаго простіше. Підуть українці з тієї помийки - не буде реклами, не буде контенту, не буде державних рашистських грантів, не буде впливу на міски, прослуховування, не буде нічого.Скажу так після 24.02.2024 почав спілкуватись на українській мові як і багато українців які туди заходять. Спочатку все тупо видалялись, були карточки, попередження. Зараз ніхто нічого не видаляє на українській мові просто всі розуміють один одного і спілкуються кому як зручно.
Не блокували вони нічого. Просто там стояло купа всякої Яндекс-Мєтрікі і подібної аналітики яка заблокована з нашої сторони, тому сайт вантажився вічність. Якщо тоді відрубити Javascript усе чудово вантажилось, але було не дуже юзабельно, бо сучасні сайти без JS не дуже працюютьВони блокували Україну на початку війни, як усі інші інфопомийки з русні.
Поскольку по их правилам общение ведётся на русском и частично английском языках. Общение на других языках — нарушение правил.Спочатку все тупо видалялись, були карточки, попередження.
Это может быть пока или закрыли глаза на те темы про приложения, которые преимущественно пользуются украинцы.Зараз ніхто нічого не видаляє на українській мові просто всі розуміють один одного і спілкуються кому як зручно.
Я жалоб не встречал на этих ресурсах, да и за такое их администрация наказывает.руборда, рутрекер, 4пда, <...> - повністтю кишать віруснею.
Так а що своє вже зроблене чи активно робиться?Тікати звідтіля потрібно, та робити своє
англійську вони також видаляютьПоскольку по их правилам общение ведётся на русском и частично английском языках...Спочатку все тупо видалялись, були карточки, попередження.
Те, що видаляється - це нормально. На XDA також видаляються пости іспанською або російською. Й політика тут ні до чого.Скажу так після 24.02.2024 почав спілкуватись на українській мові як і багато українців які туди заходять. Спочатку все тупо видалялись, були карточки, попередження. Зараз ніхто нічого не видаляє на українській мові просто всі розуміють один одного і спілкуються кому як зручно.
Для них скоріше це фронда. Від "невихованості" це дуже далеко.писати українською на російському форумі - це не патріотизм, це невихованість(це так виглядає для відвідувачів сайту з усіх стран, крім України).
Коли я спілкуюсь на ХДА й якась холера починає писати іспанською, я сприймаю це саме такДля них скоріше це фронда. Від "невихованості" це дуже далеко.писати українською на російському форумі - це не патріотизм, це невихованість(це так виглядає для відвідувачів сайту з усіх стран, крім України).
А хіба то не Тонга?російському форумі
Приналежність форуму визначається не доменом, а адміністрацією і комьюніті.А хіба то не Тонга?