Дякую, зрозумів. У мене просто віддавна з Adaway під рутом жодного сміття в браузері не видно, тому й не бачив покращення.меньше визуального мусора
Дякую, зрозумів. У мене просто віддавна з Adaway під рутом жодного сміття в браузері не видно, тому й не бачив покращення.меньше визуального мусора
ДІ Київстар. додаток дуже довго відкриває...саме додаток ForPDA? на якому проаайдері?
навіщо?чекав 35хв
перевіряв наскільки довго відкриває
Користуюсь Arc search для АндроЇдБолее удобная навигация по форуму, меньше визуального мусора.Я перепрошую, а які переваги перед моб. версією веб має додаток?
Щоби що? На реді відсутній рекламний спам.Arc search для АндроЇд
Спочатку тільки для ред форуму
шоби для реда був СВІЙ окремий ресурс (Замість хитрого Тапка) у мене на смартфоніЩоби що? На реді відсутній рекламний спам.
Донедавна теж так було, а зараз скільки не чекай, не працює, тільки через ВПН.У меня года два как открывает с 10 секундной задержкой, а с впн мгновенно.хто користується додатком ForPDA на андроїді - без впн працює? нещодавно у мене перестав працювати без впн, до цього проблем не було чи це у всіх так? пробував на ДІКС та моб. ВФ
в якому саме топіку йде обговорення?Бо блокується доступ до app.4pda.to (з аплікації). Це вже нарід на тамтешньому форумі вирахував.
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=673847&st=21240в якому саме топіку йде обговорення?
Проверил. С KS работает.полагодили
На лайфе тоже, причем ощутимо быстрее чем раньшеПроверил. С KS работает.полагодили
наче все відображається без впнАле без VPN не видно зображень, раніше було так же
На ДІ від КС вроді як є проблемки.все відображається без впн
саме на ДІКС пробувавНа ДІ від КС вроді як є проблемки.все відображається без впн