50 вещей, которые мы потеряли

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
На рахунок навчання - я з 2 курсу не тримав бумажної книги в руках - половина матеріалу (здебільшого викладач називає певну книгу, або сам дає власну методтичку) в електронному вигляді, решта написані від руки лекції.
Курсову значно зручніше по мейлу відправити і отримати назад відредаговану, ніж бігати за викладачем з стопкою бумаг...
На рахунок годинника - не ношу роки 2, з тих пір як останній розбив на пікніку (грали з м'ячем, ремінь порвався, годинник полетів). І особливого дискомфорту не відчуваю.
А на рахунок кібернетизації в цілому вважаю якщо користуватись нею вміру то вона корисна, а якщо зловживати, то можна нажити ті ж проблеми що і з азартними іграми/алкоголем...

Wox

Заблокирован
Місто
Запорожье
ага, звичайно, не всі таке практикують, але деколи так і є.
они объясняют что через руку лучше запоминается. Могу сказать что до одного места эти записи , с годами все выветривается. Эх, может доживем когда-нибудь до того, что лекции по скайпу будем смотреть, ну или хотя бы на двд дома. Вот в таком ВУЗе я б поучился.

Menwyy

все четко
Місто
Киев
Телефон
Nokia E72
через руку лучше запоминается

каким образом, если темп писания настолько быстр, что не то, что запомнить...успеть бы все написать :)

п.с.: лекции никогда не помогали готовиться.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Wox, Мене от дивують такі настрої. По перше: живого спілкування не заміниш електронним
По-друге: невже цілий день сидіння за комп"ютером не набридає? Тим більше, якщо це навчальний або робочий процес. Та навіть неробочий.
по третє: чи не думають шановні громадяни, що відсутність руху в перспективі загрожує зробити з людину її мляву подобу - слабку і уразливу до всіх негативних тенденцій навколишнього середовища? Прямо панацею тут розвели - лекції по скайпу. Давайте ще піци по кабелю і обіди через повітря

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Verden, Все до того і йде - колись люди будуть лежати в кріслі підключені до віртуалу і годуватись глюкозою через крапельницю в кров. ИМХО.

Wox

Заблокирован
Місто
Запорожье
Verden, речь о заочном. Рабочий после тяжкого рабочего дня пришел домой, и еще в универ тащиться . Во вторых общение я приветствую ,но это нужен персональный препод на 5 человек, и должно быть живое общение , а в толпе из 100 человек кто осмелится чайником выглядеть, хотя 99% нифига не врубаются, да и некогда, предложения скороговоркой , хоть бы успеть записать .

Насчет людей в коробке, читаем Уэльса про марсиан. Человек будущего - это ходячая тренога, с большим мозгом, глазами, и хилым тельцем, питающаяся по трубочке , и нажимающая на кнопки внутри треноги. Но нам ой как далеко до такого.

Місто
Київ
Телефон
iPhone
Verden, Все до того і йде - колись люди будуть лежати в кріслі підключені до віртуалу і годуватись глюкозою через крапельницю в кров. ИМХО.

Fallout: New Vegas, мистер Хаус

общение с Хаусом

кресло-камера-капсула

состояние человека, пролежавшего в капсуле более 200 лет

собственно сабж :D

Добавлено через 3 минуты
это ходячая тренога
имхо, неустойчивая конструкция

Останнє редагування:

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Я часто ловлю себе на думці, як було класно, коли по мобільному ніхто не трезвонив 20 разів на день просто через те, що мобілок не було в принципі :D
А я наоборот вспоминаю, как было неудобно, когда приходилось работающий телефон-автомат искать, чтобы позвонить, как было плохо, когда у родителей телефон месяц не работал, а я из другого города не мог им дозвониться, или снимал квартиру без телефона, и приходилось переться по слякоти или под дождем к соседнему дому, чтобы позвонить родным жены, а теперь красота - находясь на Димерджи или Ай-Петри, звонишь родным, делишься радостью, усевшись на свежем воздухе в тенечке, а не прешься в душный переговорный пункт, в котором километровые очереди...

Irop

Головоломщик
Місто
Житомир
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite
EvgenyTar, точно,нахлинуло. Хоча в цьому був певний ритуал, коли ми в суботу ходили дзвонити з другом на переговорний на Рози Люксембург,здається. Потім пішки йшли назад. На Одеській могли випити пива.

Добавлено через 1 минуту
а зараз дійсно дзвонив не встаючи з койки. а раніше мама чекала на дзвінок

Останнє редагування:

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Місто
Київ
Телефон